tiistai 9. helmikuuta 2010

Kapesitabiini?

Tsekkasin uudestaan sen hesarin uutisen. Sytostaattihoidon yhteydessä tabletteina annetun kapesitabiinin pitäisi auttaa juuri tällaiseen syöpään kuin minulla: hormoninegatiivinen, levinnyt imusolmukkeisiin, iso kasvain. Tutkimukset ovat vielä kesken, valmistuvat ehkä tänä vuonna. Taidan kuitenkin kysyä asiasta ensi tiistaina lääkäriltä. Ei se mitään ota jos ei annakaan. Ja kyllä minua saa käyttää koekaniinina, jos se parantaa mahdollisuuksiani.

2 kommenttia:

  1. Kummasti nuo kaikki syöpäartikkelit silmään tarttuvatkin.. Itse olen halunnut pysytellä kärryillä uusimpien hoitojen osalta, ja esitin mm. itselleni zometa-lääkitystä, joka on vasta kokeiluasteella paikalliseen rintasyöpään. Minulle tuo lääkitys voitiin kirjoittaa, koska munasarjojen poiston myötä minulla on selvästi suurentunut osteoporoosiriski -syöpään sitä ei voinut määrätä. Aivan sama, eihän lääke siitä miksikään muutu. Vaikka olisivat masennukseen sen määränneet:)

    Kerrohan kuinka sinulle kävi kapesitabiinin kanssa!

    VastaaPoista
  2. tiina, tarttuvatpa hyvinkin ja sitten ärsyttää kun uutisointi on niin epämääräistä. Kapesitabiini on nyt listassa "kysymyksiä lääkärille". Lääkäri-parka, niitä onkin jo aika pitkä lista...

    VastaaPoista