tiistai 1. kesäkuuta 2010

Patti käsivarressa

Pistäydyin siis tänään lääkärissä ja selvisipä sekin käsivarren patti, laskimo on arpeutunut tukkoon. Mahdollisesti suoni on jossain vaiheessa hiukan ratkennut ja voi olla että syypää oli se varjoaine, jonka Töölössä laittoivat tuohon samaiseen suoneen. CEF-käsittely kun haurastuttaa suonia. Vaiva voi ikävä kyllä nyt kestää pitkään parantua, mutta mistään vakavasta ei siis ole kyse, muut laskimot hoitavat verenkierron.

9 kommenttia:

 1. Että syövän hoidon sivuvaikutuksia, mitäs muuta. Onneksi eivät kovin pahana asiaa pitäneet, mutta olisi se ilman tuotakin lisäharmia voinut mennä. Matkasuunnitelma ei sitten vaarantunut? Tässä kun on alkanut jo matkaraporttia odottaa.

  VastaaPoista
 2. rk, ei onneksi vaikuta matkasuunnitelmiin tai muihinkaan suunnitelmiin sitä tai tätä. Vähän hölmöksi itseni tunsin kun 'turhaan' menin lääkärille, mutta lääkäri kyllä suhtautui hyvin ymmärtävästi siihen että tuollaiset patit aiheuttavat huolta.

  Tällä hetkellä alkaa olla koko matkalle lähdöstä stressi, kun on vielä se leikkauskin heti perään. :/ 'Terveet' päivät loppuvat kesken...

  VastaaPoista
 3. Onneksi pääsit nopeasti lääkäriin ja vaivan syy selvisi. Helpottava uutinen! Eikä tuo minusta ainakaan ollut mikään turha käynti vaan tarpeen mielenrauhan takia. Nyt vaan ajatukset kohti Pariisia :-)

  VastaaPoista
 4. Huh, hyvä. Hyvä ku näytit pattia, sillä sehän ois vaivannu kuiten reissussa.

  Lippu korkealle!

  VastaaPoista
 5. Käynti lääkärillä ei ollut turha. Olisihan se patti vaivannut sinua kuitenkin, nyt ei ehkä niin paljon enää.
  Niin. Surettaa kovasti tuo terveiden päivien loppuminen uudelleen ja uudelleen. Tällä kertaa on pitempi toipumisen työ ehkä siellä psyyken puolella. Haastetta riittää ja voimia tarvitset. Jos sieltä reissusta nyt kuitenkin pystyisit vähän iloa ja pieniä unohtamisen hetkiä saamaan. Toivotaan.

  VastaaPoista
 6. Ei ollut turha lekurireissu ja hyvä, että nyt ei tarvitse Pariisissa pelätä ja keskittyä siihen pattiin :) Tylsä patti silti.

  VastaaPoista
 7. No tosiaan ei ollut turha käynti, sinulle tosi tärkeä matkan alla, ja muutenkin. Tässä olis meille kilteille naisille taas koulutussarkaa, kun joku asia vaivaa ja pieni pelkopeikko on päässyt ajatuksiin, niin käynti ei ole turha. Ilmoittaudun myös koulutukseen...

  Hyviä matkavalmisteluita, elä murehi turhia. Mutta muista ottaa silti kamera Pariisiin ! Eiffeliln kuvaa odotellessa...

  VastaaPoista
 8. Kiitos taas teille kaikille käynneistä ja kommenteista.

  Siinä mielessä lääkärikäynti tosiaan auttoi että ainakaan en enää vaivaa patilla päätäni. Ei ihan vähäinen hyöty, koska kieltämättä sitä mieli kehittelee kaikenlaisia mahdollisuuksia tuollaisesta patista, varsinkin kun se on sillä syöpäisellä puolella. Ja ehkä nyt hyppään jokaisesta patista herkemmin kun joulun alla arvoin soliskuopan patin kanssa pari viikkoa - ja silloin osoittautui että olisi kannattanut mennä lääkäriin...

  VastaaPoista
 9. Totta! Jos jotain on oppinut, niin itseä kuuntelmaan ja huolehtimaan pienistäkin pateista. Ei nyt mitään luulosairautta, mutta mieltä vaivaavat asiat täytyy tutkituttaa. Hyvä että lääkärikin ymmärsi tämän. Pikkutyttöjeni pahimmassa korvakierteessä muistan ajatelleeni, että jos ei löytynyt tulehdusta, niin käynti oli "turha". Siltä se nimittäin joskus kuulosti tk-lääkärin suusta.

  Toivottavasti terveet päivät jatkuvat, ja saat nauttia reissusta. Lähteminen aina hankalaa..

  VastaaPoista