perjantai 18. kesäkuuta 2010

Hyvää viikonloppua!

Mökkireissumme meinasi jo mennä myttyyn kun nelipyöräinen perheenjäsen teki vaihteeksi tenän - juuri ennen ensi maanantaille varattua huoltoa! Onneksi hätiin riensi ystävä, joka lähtee meidät kimpsuinemme ja kampsuinemme kyytimään mökille ja sieltä jälleen kotiin. Toki tarjoamme hänelle kyydin vastineeksi rentouttavan mökkiviikonlopun.

Sunnuntai-iltana tulemme takaisin kaupunkiin ja maanantaiaamuna menenkin sitten seitsemäksi Naistenklinikalle, olen viikon ensimmäinen leikeltävä. Ohjeeksi annettiin sekä sunnuntai-iltana että maanantaiaamuna kuurata itsensä suihkussa perin pohjin, ja syömättä ja juomatta pitää olla puolesta yöstä eteenpäin. Pienen lasin vettä saa sentään aamulla juoda. Se on helpotus, koska olen aina aamuisin hirvittävän janoinen.

Maanantai tulee menemään pääasiassa leikkauksen ja nukutuksesta tokenemisen merkeissä. Tiistaina tai viimeistään keskiviikkona minut passitetaan kotiin letkuineni ja pusseineni ja sitten pitää yrittää pärjätä omillaan. 

En ehkä ehdi tänne enää kirjoitella ennen leikkausta, mutta sairaalaan saa ottaa oman kännykän ja tietokoneen nettitikkuineen. Pyydän kuitenkin teiltä kärsivällisyyttä odotellessanne tilannetiedotusta, en välttämättä ole heti nukutuksesta herättyäni naputtamassa viestejä vaan se saattaa vierähtää seuraavan päivän puolelle.

14 kommenttia:

 1. lykkyä tykö, kullannuppu! Olet ajatuksissani.

  VastaaPoista
 2. Kaikki menee varmasti hyvin. Voimahalaus ! Ja mukavaa viikonloppua !

  VastaaPoista
 3. Onnea matkaan! Ihanaa että pääset vielä viikonlopuksi mökille keräämään voimia ennen maanantain koettelemusta.

  VastaaPoista
 4. Rentouttavaa mokkiviikonloppua! Ja kaikkea parasta ensi viikon koettelemukseen!

  VastaaPoista
 5. Thumbs up, peukut pystyssä! Kivaa mökkireissua :)

  VastaaPoista
 6. Oikein mukavaa mökkiviikonloppua toivotan! Ja tsemppiä ensi viikkoon. Vierailen täällä aina silloin tällöin (lue: kolmasti päivässä) kurkkaamassa, noko jo kuulumisia.

  VastaaPoista
 7. Hyvä että olet ensimmäisenä leikkauslistalla ja loppuu se ahdistava odottelu. Voimia siihen ja toipumiseen! Olet ajatuksissa. Nauttikaa viikonlopusta ja toistenne seurasta!

  VastaaPoista
 8. Hyvää viikonloppua toivottelen vielä minäkin, vaikka olettekin jo mökillä.

  Ja tsemppejä leikkaukseen! Itselleni hankalinta oli sairaalassa se syömättömyys ja juomattomuus ;) Varaudu siihen, että ei sua siellä yhtä yötä enempää pidetä, jos homma menee ihan normaaliin tapaan, etkä itse pyydä saada jäädä. Maanantain leikkauksessa on se hyvä puoli, että saa jäädä samalle osastolle, jos vielä toiseksi yöksi jää. Perjantaina leikatuilla ei sitä mahdollisuutta ole, kun osasto suljetaan lauantaina..

  VastaaPoista
 9. Hyvää viikonloppua ja oikein pikaista toipumista leikkauksesta.

  VastaaPoista
 10. Tsemppiä huomiseen leikkaukseen!!

  VastaaPoista
 11. Pikaista toipumista leikkauksesta!

  VastaaPoista
 12. Terveisiä mökiltä, oli oikein onnistunut mökkiviikonloppu. Ja kiitos kaikille toivotuksista huomiselle.

  Sarianna, luulen että otan tuon gynekologi-asian esiin sitten viimeistään ekalla seurantakäynnillä syöpiksen puolella. Tähän mennessähän mulla on otettu tomografiat myös munasarjojen alueelta joten jos siellä olisi ollut jotain häikkää se olisi varmaankin huomattu, mutta en tiedä millaista seurantaa mulle on tarkalleen kaavailtu, muistelen kyllä että lääkärini olisi maininnut tomografian myös seurantamenetelmänä,, kaiketi sen takia kun näitä imusolmukemetareita on ollut.

  VastaaPoista