maanantai 27. syyskuuta 2010

Tutkimus

Mainostan nyt tällaista tutkimusta täällä. Haluavat vastaajia muistakin maista kuin Yhdysvalloista, joten eipä muuta kuin vastailemaan. Tiedot menevät tutkijoille ihan nimettöminä.


***

Help Inform Our Cancer Technology Research
by Wanda Pratt on Wednesday, September 22, 2010 at 2:22pm

Is it hard to manage information during cancer care?

Shape the design of helpful tools by completing a brief online survey!"

If you have ever been diagnosed with cancer, please help us improve information management during cancer care by taking an anonymous, 5-10 minute survey. Your responses to the survey will help us to better understand the importance and difficulty of managing information during cancer care. Our University of Washington research team is developing new technology to help cancer patients, and your survey responses will ensure that we target the most important and challenging problems faced by cancer patients.

Read more and take the anonymous survey at: http://tinyurl.com/ManageCancer

Read more about our research at: http://healthweaver.org/

Please tell others about this survey.

Thanks,
Professor Wanda Pratt, Ph.D.
School of Medicine
Information School
University of Washington

10 kommenttia:

  1. Thanks, otettu osaa ja vastattu kyselyyn. Ei ollut onneksi liian mutkikas eli rohkeesti vaan muutkin.
    pirtsikka

    VastaaPoista
  2. Vielä piti kertomani. Mulla on tullut käsi vähän kipeäksi. Puutuu kämmenestä ja hiljaista särkyä käsivarressa.
    pirtsikka

    VastaaPoista
  3. pirtsikka, nuo säryt ja puutumiset taitaa olla aika yleisiä - itsellänikin on vastaavaa. Sädehoito on voinut ärsyttää kättä, mutta jos ei tuo mene ohi muutamassa viikossa ehkä siitä kannattaa kysyä jostain..? Oirepolilta?

    Mulla tuntuu sen sortin kiristyksiä käsivarressa ja kyljessä että ajattelin soittaa fyssarille kunhan pääsen takaisin kotimaahan.

    Sitten on myös epämääräisiä tuntemuksia vasemmalla puolen kylkiluun alla. Ja rasitusyskää. Ja näistä en tykkää yhtään. Joten soitan ehkä oirepolillekin.

    VastaaPoista
  4. Joo - on nää aikamoisia juttuja, mitä kroppamme on saanut sietää. Mulla on ollut ikään kuin rintakipua ja sanoin lääkärille aiheesta. Hän totesi, että jos rasituksessa tulee kipua, niin sitten vasta älähdetään, muuten johtuu sädehoidosta. Oli se vaan hiisin hienoa jotenkin saada kyllä lääkäri myöntämään tämä chemobrain-juttu. Ajattelin, etteivät sitä myönnä, mutta näin vaan kävi. Toi sun rasitusyskä ei vaikuta hyvältä. Ja kaikki epämääräiset tuntemukset kyllä kantsii ottaa syyniin. Kysyin lääkäriltä, että mitä seuraan ja miten mahdollisen uusimisen varalta. Hän sanoi, että kerran kuukaudessa käydään läpi rinnan seutu (se olematon) ja soliskuoppa ja kainalo ja terve puoli myös. Sillensä.
    terkkuja aurinkoisesta mutta kylmästä turusta
    pirtsikka

    VastaaPoista
  5. Hei Kitsune! Tuo sinun yskäsi kuulostaa ikävältä:-(. Olen kuullut sädepneumoniitista paljon, mutta kun se ei ole osunut kohdalle, niin toivon, että sinullakin yskän syy olisi joku harmiton ja tilapäinen kunnon notkahdus hoitojen jäljiltä. Neuvon Sinua silti ottamaan sädehoidot anteneeseen yksikköön yhteyttä, sillä he ovat sitä varten, että nämä sädehoidon jälkeiset hengenahdistukset ja puristukset tutkitaan. Toivottavasti asia selviää parhain päin!

    T. Karhutar

    VastaaPoista
  6. Ja sekin tuli mieleen, että nykyinen ilmanlaatu ei ainakaan kuvan perusteella vaikuttanut kovin hyvältä. Kyseessä siis voi olla myös mekaaninen ärsytys, mitä voisi yrittää helpottaa esim. antihistamiineilla. Onnellista paluuta koti-Suomeen!

    T. Karhutar taas

    VastaaPoista
  7. Karhutar, tuli jo itsellekin mieleen että kaikki hiekkapöly mitä täällä ilmassa leijailee voi kyllä olla syynä kröhään. Täytyy katsoa helpottaako koti-Suomessa.

    VastaaPoista
  8. pirtsikka vielä: mullakin on ollut sellaista pistelyä sädehoidetussa rinnassa (rinnattomassa?), mutta sen oletan kuuluvan asiaan, kun se sädetyksen mahdollisena jälkivaikutuksena mainittiin.

    VastaaPoista
  9. Mullekkin tuli heti tuo hiekkapöly mieleeni - itse ainakin köhisin siellä ihan normistikkin. Toivottavasti köhä loppuu kun pääset raikkaaseen syysilmaan.

    Kyselyyn vastasin nyt minäkin ja kun tälläisenä minimioppimääräisenä sitä täyttelin, käytin kuukkelikääntäjää apuna - ja tässä on mitä mainioin käännös, jos linkki vaan toimii;
    http://translate.google.fi/translate_t?hl=fi&q=Herceptin&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wT#en|fi|College%20graduate%20

    VastaaPoista