sunnuntai 29. elokuuta 2010

Roosa nauha -kävely

Nyt on kävelty jalat alta, vieläkin sääriä särkee ja jalkateriä suorastaan jomottaa, mutta mukavaa oli, kiitos kaikille mukanaolleille sekä kävelystä että jälkipuinnista! 

11 kommenttia:

 1. Oli kiva nähdä ja uni tuli kyllä illalla helposti :) Tein aamulla taas kävelylenkin, kun vein poitsun päiväkotiin ja olin jättänyt bussilipun kotiin, joten noin kolmen kilometrin kävely on jo suoritettu ;) Jos lippu olisi ollut mukana, niin olisin kyllä tullut takaisin bussilla..

  VastaaPoista
 2. onpa hienoja reippaita blogilaisia ollut kävelemässä ; ) meikkä istunut veneessä - se siitä liikkumisesta, no viikolla kerkiää taas ; )
  voi rähmä Kitsune, mä kans näitten mun nivelien kanssa olen pähkäillyt ja muutenkin, että mikseivät lääkärit ota enemmän kantaa näihin helvatin pirullisiin sivuvaikutuksiin, mitä myrkyt mukanaan toivat ??? Keuhkoista ja sydänvaivoista nyt puhumattakaan. Vai onko niin, että kaikki on niin yksilöllistä, etteivät viitsi/kykene/on vaan niin, että isommasta pahasta pääsee vain pikkupahojen jälkivaikutuksella. Tänään pontevasti sädetykseen ja koko viikko ...
  pirtsikka

  VastaaPoista
 3. Tee, mulla on edelleen jalat niin kipeät ettei tee mieli ottaa yhtään ylimääräistä askelta. Sen siitä saa kun ahnehtii.

  pirtsikka, luulen että pitkäkestoisista sivuvaikutuksista ei puhuta koska se saattaisi saada ihmiset epäröimään koko hoitoja... ja se tie olisi sitten aika pian kuljettu.

  VastaaPoista
 4. Olin kanssa kävelees eilen. Kuljin melkein kokomatkan yksin ja nautein siitä sekä maisemista. Vauhti oli tänävuonna parempi kuin vuosi sitten.

  VastaaPoista
 5. jaana, voihan nenä, kun olisi tiedetty olisi voitu edes moikata.

  VastaaPoista
 6. No sähän vetelitkin menemään kuin kuka tahansa - ja mä laahustin ja oikasin..

  VastaaPoista
 7. Nyt kyllä väsyttää aika kokonaisvaltaisesti.

  VastaaPoista
 8. Kiitos kitsune!
  Oli hiano tavata livenä. Vauhti oli kyllä kohtuukuntoisenkin mielestä aika kova,jopa liian. Ja poliisi hoputti meitä lastenkärryn työntäjiä peräpäässä.. tuollaiseen tapahtumaan sopisi kyllä hittaampi meno, pääsisi kaikenkuntoiset syöpäläiset matkaan.

  Väsyttää myös, ja unettaa, mutta ehkä tämä on reissun jälkeistä henkistä laatua..

  VastaaPoista
 9. Mä tiedän nyt tuon kävelyn jälkeen, että mulla on oikeasti jaloissa jotain lihaksia... Tuntuu meinaa joka ikinen vähänkin liikkuessa.
  Kiva oli nährä ja seura oli nastaa :) Pikkujouluja ootellessa :D

  VastaaPoista
 10. tiina, ehdin jo miettiä oliko se paljon puhuttu sädehoitojen aikana tuleva hoitoväsymys nyt vihdoin saanut meikäläisen kiinni, mutta tässä iltaa kohti on virtaa taas tullut lisää niin että mikä lie laiskamato ollut aamulla.

  Sanna, ai niin, voihan siellä olla kipeitä lihaksiakin koivissa. Oli jo päässyt tällaiset "terveemmät" kivut kokonaan unohtumaan.

  VastaaPoista
 11. Niin tosiaan, olis sitä voinut täällä "huudella" enemmän että on menossa ja sopia paikka missä nähdään.

  Mutta olen tulossa ens vuonna, taas!!! Tai mistä sitä tietää, missä ja koska tapaa!!!

  VastaaPoista