perjantai 5. elokuuta 2011

Vuosi lisää mittarissa

Juhlin hiljattain jo toista syntymäpäivääni rintasyövän toteamisen jälkeen. Vaikka hiukan hämmästelenkin sitä, missä välissä niitä vuosia on ehtinyt mittariin kertyä jo melkein neljäkymmentä, vanhenemispäivät eivät tunnu ollenkaan hullummilta.

Sattumalta syntymäpäiväni osuu myös melko lähelle hoitojen päättymisen vuosipäivää, joten yksivuotiskontrollikin on aivan kulman takana. Ohjelmassa on tällä kertaa TT:n ja verikokeiden lisäksi myös mammografia, jota odotan mielenkiinnolla - kun lääkärin sanojen mukaan rinnassani on vasemmalla puolella "vain luut ja nahka", mitähän ne meinaavat mammografiassa sinne levyjen väliin puristaa? Olotila on sinänsä ennallaan, vähäsen särkee, turvottaa ja kiristää (muuallakin kuin kesäkilojen kutistamassa housunvyötärössä).

Kesä kääntyy lopuilleen ja arki alkaa muuallakin kuin syöpärintamalla. Maanantaina poika aloittaa päiväkodin neljän ja puolen perhepäivähoitovuoden jälkeen. Kävimme tänään tutustumiskäynnillä, ja poika tuumiskeli, että päiväkoti vaikutti ihan kivalta. Itse puolestani aloitan lähes kuuden viikon vapaiden jälkeen työt. Syksystä lupaa tulla työntäyteinen ja haasteellinenkin, mutta loma on tehnyt tehtävänsä ja innostus on palannut.

Kauniita ja lämpimiä loppukesän päiviä!

9 kommenttia:

 1. Kiva, että loma teki tehtävänsä ja innostus on palannut :)

  Minä tiedän mitä sinne mammoon tungetaan - jäljelläoleva rinta ja siitä poistetusta se poimu, joka jää rintaliivin ja kainalon väliin ;) Sua kuvataankin taas kunnolla, kun on myös tuo TT. Kauniita kuvia!

  VastaaPoista
 2. Pitkän loman jälkeen paluu arkeen, onneksi on sinulla mukava kesä takana . Jaksaa taas syksyä kohti.

  Muista kun meidän neiti meni päiväkotiin, noihin samoihin aikoihin. Kaikki meni onneksi hyvin, oli ollut siihen asti perhepäivähoidossa.

  Aina se vaan jännittää, nuo kuvaukset ja lääkärit. Onneksi jokainen uusi vuosi tuo lisää varmuutta elämään.

  Tsemppiä tuleviin koitoksiin.

  ter. Olga

  VastaaPoista
 3. Lämpimät syntymäpäiväonnittelut! Ihanaa, että sinulla on ollut pitkä ja rentouttava kesä ja että innostus on takaisin! Pirteää elokuuta ja loistavia vuosikontrollituloksia toivoen

  Hope

  VastaaPoista
 4. Ihana oli lukea kuulumisiasi taas. Pojalle riemukkaita päiväkotipäiviä! Ja sinulle tsempit kontrolliin, mutta erityisesti myöhästyneet synttärionnittelut!!

  VastaaPoista
 5. Onnittelut lisävuodesta! Mukavaa arkista syksyä teille! Ja tsemppiä tutkimuksiin, vastausten odottelu on varmasti jännittävää vaikka eihän niissä mitään ole!

  VastaaPoista
 6. Congratulations !! Tsemppia tutkimukseen.

  VastaaPoista
 7. ... and celebrations! ♥

  VastaaPoista
 8. Kiitos onnitteluista! Hyvin on pojan päiväkoti lähtenyt käyntiin, toinen päivä takana ja on kuulemma jo kuin vanha tekijä. :)

  VastaaPoista
 9. Minulla on sinulle jotain blogissani, jos vaan haluat sen vastaanottaa =)

  VastaaPoista