keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Tänään kerrotaan hyviä uutisia

Kävin tapaamassa lääkäriäni tänään. En varmaankaan ole mennyt mihinkään aikaisempaan kontrollilääkäriin näin luottavaisin mielin - olinhan jo saanut alustavasti "puhtaat paperit" ultraäänestä ja mammografiasta. Viime yön sekavat unet kertoivat että hiukan minua kuitenkin jännitti. Eivät tällä kertaa verikokeet tai tomografiatulokset, vaan se, kuinka seurantani tulee jatkumaan, kun nyt siirryn niin sanottuun normaaliin seurantaan.

Helpotuksen huokaus - saan edelleen pitää mukavan onkologini ja voin jatkossakin kääntyä luottamuksella syöpiksen puoleen, jos siihen on mitään tarvetta. Mitä toivottavasti ei tule ennen kuin vuoden päästä, jolloin on seuraava kontrolli.

Tämä oli se toinen hyvä uutinen. Se toinen oli tietenkin se, että myös verikokeiden ja tomografian perusteella kaikki on kunnossa. Harmaa ja tihkusateinen päiväkin näytti Meilahdesta lähtiessäni kauniilta.  

8 kommenttia:

 1. Hienoa! Tällaisia on kiva lukea.

  VastaaPoista
 2. Ihania uutisia! Varmasti on nyt helpottunut olo!

  VastaaPoista
 3. Tosi kivaa luettavaa :) Alkoiko sinulla nyt jo neljäs syövätön vuosi?
  Minulla on myös kontrolli ensi viikolla, niin että tutut on ajatukset.
  Mukavaa jatkoa hyvin alkaneeseen syksyyn!

  VastaaPoista
 4. Congratulations !!!!! Fantastic ! Great ! Awesome !
  pirtsikka

  VastaaPoista
 5. Onnea ja kaikkea hyvää. Ja minullakin on sama tilanne, lymfoomasta ei näy häivääkään. Mitäs me onnelliset ja onnekkaat!
  Leena Ruotonen Jyväskylästä

  VastaaPoista
 6. Upeeta, mahtavaa! =)

  Ei Kitsulla ala vielä neljäs syövätön vuosi - me saatiin diagnoosi aikalailla samaan aikaan, vaikka hoidot on menneetkin ihan eri tavalla. Voidaan ehkä sanoa, että kolmas on alkamassa.

  Peukkuja myös Ärkoolle!

  VastaaPoista
 7. Juu, Terhi on oikeassa, kolmas vuosi alkoi. Vuoden päästä kontrolleissa siis otettaneen puheeksi myös mahdollinen korjausleikkaus, jos kaikki on edelleen hyvin. Sitä ennen odotellaan kuitenkin vielä geenitutkimusten tuloksia - verikokeissa on nyt käyty. Kertoilen geenijutuista vähän myöhemmin lisää.

  VastaaPoista
 8. Onnea vielä, tätäkin kautta! Jippiaijee. Puhtaat paprut on aina juhlan paikka.

  VastaaPoista