tiistai 4. syyskuuta 2012

Kontrollikierros pyörähti käyntiin

Se on sitten kuulkaas kulunut kaksi vuotta hoitojen päättymisestä. 
Mammografian ja verikokeiden lisäksi sain yllärinä myös ultraäänitutkimuksen: "haluaisitko, kun meillä sattuu olemaan vapaata?". Rinta on kuulemma kiinteä kuin nuorella naisella, minua melkein nelikymppistä imarreltiin. Siksi siis tarjottiin tällaista tilaisuutta. Ultraäänitutkimuksen perusteella kaikki on hyvin, se oli tietysti mukava kuulla.
Torstaina on vuorossa tomografia, näillä näkymin viimeinen sitä lajia. Suoneni ainakin kiittävät. Täytyy muistaa sanoa ennen tutkimusta niistä viimeksi tulleista allergiaoireista. Senkin puolesta on mukava ajatus, että pääsen jodivarjoaineesta eroon.
Ja sitten, kun olin jo uskonut että minua ei geenitutkimuksiin kutsuta vaan ovat kaikessa hiljaisuudessa priorisoineet pois hoitojonosta, tuli näille samoille ajannurkille myös kutsu perinnöllisyyslääketieteen laitokselle. Koetan raportoida sieltä sitten tarkemmin.

6 kommenttia:

 1. Hyvä, hyvä! Ja hyviä tuloksia lisää! Ja syksyn alkua!

  VastaaPoista
 2. ^ Ja tää taas komppaa Ärkoota :)

  VastaaPoista
 3. Nimenomaan kompataan rk:ta ; )
  pirtsikka

  VastaaPoista
 4. On hienoa lukea, miten hankalan taipaleen jäljiltä olet toipunut hyvin. Blogistasi on runsaasti apua, kun etsiskelen kokemuksia syöpähoidoistani osatakseni jotenkin auttaa äitiäni, jolla ne ovat vasta alussa. Helpottaa, kun voi sanoa tietyn oireen esiintyneen jollakulla muullakin ja kertoa oireen myös helpottaneen jonkin ajan kuluttua...
  Onnellisia elon päiviä toivottaen
  pk

  VastaaPoista
 5. *syöpähoidoista*, ei syöpähoidoistani... Selkeytys.
  pk

  VastaaPoista
 6. Mukavia uutisia nuo puhtaat kuvat!

  VastaaPoista