maanantai 27. helmikuuta 2012

JOS

Viime keskiviikkona kävin siis tomografiassa Syöpiksellä. Se ei valitettavasti taaskaan mennyt "ihan niin Strömsössä", vaan vasta kolmannella pistolla löytyi vetävä suoni. Vaikka olen luullut että minulla on kohtalaisen korkea kipukynnys, kyyneleet vain valuivat silmistäni kun kanyyleja yritettiin tökkiä eri puolille kämmenselkää. Lähdin tomografiasta koko käsi kääreessä ja kämmenselkä on edelleen komeilla mustelmilla - onneksi eivät enää ole kipeitä. Lisäksi sain tomografian jälkeen suuhuni samantapaisia limakalvo-oireita kuin tuli sytostaateista. Voisivatko ne johtua jodivarjoaineesta, jota siis nautitaan paitsi sisäisesti, myös kahdessa erässä suun kautta ennen kuvausta? Täytyy mainita niistäkin onkologille. 

Näin tulosten kuulemisen kynnyksellä jännitys tiivistyy, ja se jos joka on viime kuukaudet häilynyt jossain horisontissa häämöttää äkkiä isona ja painokkaana edessäni: JOS. Tuleva keskiviikko määrittää taas elämäni suunnan ainakin puoleksi vuodeksi eteenpäin. 

3 kommenttia:

 1. Hui, neulatyynynä oleminen on kaameeta, siihen kun vielä keksittäisiin jotain helpotusta pitkän tien kulkijoille. Jaksamista odotukseen, ja jos vaan mahdollista, muuta tekemistä... Kauniita kuvia kanssa odotan !

  VastaaPoista
 2. tiedän tunteen....oikein isot tsemppitoivotukset ja kunnolliset yöunet kuitenkin ensi yöksi toivottelen täältä...ja henkisesti jaan tuskasi tuon neulatyynyroolin osalta...normi verikoe ottokin saa meikäläisen tuskanhielle...

  niin ja muista tosiaan mainita oireista...allergiaa?jodille?? siksi kannattaa suhtautua vakavasti...

  VastaaPoista
 3. Tänään KUN hyviä tuloksia! Peukuttaa ja toivottaa!

  VastaaPoista