tiistai 11. tammikuuta 2011

Lentsu

Uusi vuosi on pyörähtänyt käyntiin sitkeän flunssan merkeissä. Ensin sairastui poika 1.1., pari päivää myöhemmin minä ja loppiaisena tauti oli jo miehelläkin, joka ei yleensä sairastu kaikkiin pikku nuhakuumeisiin. Itse olen viime viikon maanantaita lukuunottamatta käynyt töissä kurkku tukkoisena, yskien ja niistäen. Kuoron konsertissakin lauloin, vastoin parempaa tietoani, ja niinhän siinä kävi, että ääni meni. Mutta konsertti oli hieno kokemus!

Harmillisesti lymfaterapiatkin on pitänyt flunssan takia perua. Tosin kylki on pysynyt ihan hyvässä kunnossa kunnes sunnuntaina jouduin miehen sairastuttua lumitöihin ja siitä ilmeisesti seurasi turvotuksen lisääntyminen. Mutta ei flunssasta niin pahaa ettei jotain hyvääkin... Uskaltauduin viimein vaa'alle joulun jälkeen ja ällistyksekseni painoa oli pudonnut joulua edeltävistä mitoista peräti 1,9 kg! Enpä ollut uskoa silmiäni. Mutta kaiketi kiittäminen on tätä flunssaa, jonka takia ei ruokakaan ole oikein maistunut. PPP:n Virallinen Tavoitteeni on enää yhden kilon päässä.

8 kommenttia:

  1. Työn loppurutistuksessa, tai uuden työn alussa ei oikein olisi sairastamiselle aikaa, mutta onneksi lentsu yleensä menee viikossa-parissa. Jos on pakko olla räkäisenä töissä, niin siinä vähän helpottaa oloa Nasolin nenäsuihkeet, ne myös auttavat tukkoisuuteen nukkuessa.
    Hyvä sinä, kilo enää. Onnittelut!

    Itse käväisin jo tavoitteessani (BMI 23), mutta joulu toi kilon lisää, joten sama täällä, kilo uudestaan pois! Ja tätä sitten loppuelämä, ikävää, tylsää ...

    VastaaPoista
  2. Voih, toivottavasti olo paranee asap. Nasolin on kyllä hyvä apu, mutta sitäkään ei määrättömän kauaa saa putkeen käyttää.

    PPP on mulla edelleen vähän toista kilon päässä tavoitteesta. En kyllä ole asian eteen mitään tehnytkään. Tai no, olen siis ollut tekemättä, syönyt aikalailla mitä huvittaa. Mutta pitänyt huolen, etten iltasella television ääressä syö sipsiä ja karkkia. Se näemmä auttaa kovasti.

    VastaaPoista
  3. Hyvähyvä, kilo enää! Mulle Wii ennusteli, että voi tehdä tiukkaa tällä tahdilla päästä tavoitteeseen - joka onkin useamman kilon päässä.. Mikäs ihme se on, kun tässä on joulun piikkiin mässätty jo toista kuukautta (flunssasta huolimatta) ja tänäänkin (!) on syöty joulusuklaata...

    VastaaPoista
  4. Hyvä Tee. Mulla on ikävä sitä Wiitä! Tai no, ehkä ei olisi, jos se tuollaisia herjaisi. Hörps - sitä vihreää teetä - taas.

    VastaaPoista
  5. Onnea pudotettujen kilojen johdosta ja paranemisia!

    VastaaPoista
  6. Hyvin etenee!
    Ja hyvä että sait laulettua osuutesi konsertissakin, vaikka ääni menikin:) Kun on jotain harjoitellut, on hienoa saattaa se myös päätökseen. Varmasti onnistunut konsertti!

    Mikäköhän mun tavoite olisi ppp:ssä? Realistista olisi ehkä tavoitella nykypainossa pysymistä, siinäkin on haastetta näiden kortisonien ja sytostaattien keskinäisessä kurimuksessa. Mutta jouluna ei tullut niin kiloakaan lisää, joten tyytyväisenä saan kohta käydä pikkujoulupöytään:)

    Nyt flunssan selätystä. VAlkosipulia korviin, sukkiin jne. Kokeiltu on -perhe ei tykännyt mutta ei flunssakaan ja jätti sitten tulematta vaikka uhkaili!

    VastaaPoista
  7. Korviin ja sukkiin valkosipulia - kauhistus sentään, meinaan korviin .. ja varpaiden väliin ... itellä myös yskää ja köhää Mycomust limaa irrottamassa ja Bafucin desinfiointiin. Onnittelut kilojen pudotuksesta !
    Meikkä on paksukainen ja monta monta kiloa "tilastojen" tavoitteesta. Konsertti oli varmasti mahtava ! Säännöllisen epäsäännöllisesti tulee käytyä ja aina yhtä nautinnollista.
    pirtsikka

    VastaaPoista
  8. Moikka,

    Samaa rataa mennään.
    Sulla on näköjään ollut lentsu vuosi sitten ja nyt on mulla.
    Ja mullakin on paino tippunut. :)

    Satsuke

    VastaaPoista