perjantai 30. huhtikuuta 2010

Pariisiin!

Tämä tyttö lähtee kesäkuussa Pariisiin!

Yliopisto myönsi minulle matkarahat. Ei muuta kuin varaamaan lentoja ja hotellia. Ja se kongressiesitelmäkin olisi syytä viilata valmiiksi. Puuhakas toukokuu siis tiedossa.

Tämän rinnalla haihtui harmitus siitä että peukalonkynsi on alkanut irrota etureunastaan - minä kun kuvittelin päässeeni doketakselista melkein kuin koira veräjästä. Näköjään kynsiongelmia voi kuitenkin tulla näinkin pitkän ajan jälkeen.

Täällä pääkaupunkiseudulla on sääennusteesta huolimatta toistaiseksi melko aurinkoista ja lämmintäkin kymmenkunta astetta. Kävin tekemässä loput vappuostokset. Kaupungista palatessani näin valkovuokkojen olevan jo kukassa aurinkoisilla paikoilla. Koivujen silmutkin ovat ihan viittä vaille hiirenkorvalla. Ja lähellä kotipihaa tapasin kevään ensimmäiset västäräkit. Västäräkistä vähäsen, kohta on kesä.

16 kommenttia:

 1. Jippii! Ja nyt pikapikaa soittamaan uusi aika sinne rintakirurgiselle. Kyllä se kevät etenee ja kohta on se kesä :)

  Harmi tuo kynsi, mutta joudutaanhan me luopumaan vähän isommistakin osista.. Oma kynteni ei ole sen yhden verestyksen jälkeen oireillut, mutta mullahan on vielä kaksi Taxoakin saamatta.

  VastaaPoista
 2. \o/ Hienoaaaa! Siis Pariisi, ei tuo kynsi.

  VastaaPoista
 3. Huippujuttu tuo matka! Ihana kun on kalenterissa mukavaakin odotettavaa, kaiken muun sälän seassa.

  Meillä kevät on sillä mallilla, että tämän iltapäivän sadekuuro vei pihaltamme loput lumikasat. Viherryksen näkemiseen tarvitaan vihreä pullonpohja:) Niitähän näin vappuna löytyy.

  Vappuiloa!

  VastaaPoista
 4. Onnittelut ihanista uutisista! Kesäkuu Pariisissa on varmasti upeaa aikaa, puistot vehreimmillään ja ihan kunnon kesä jo.

  Meilläkin näkyi tänään västäräkki -trampoliinilla! :-) Valkovuokkoja en ole vielä bongannut, mutta jospahan niitä äitienpäivänä viimeistään löytyisi tuolta lähimetsiköstämme.

  VastaaPoista
 5. Ai kun kiva! Toivon, että olet silloin tosi hyvässä kunnossa. Olet todella jo ansainnut mukavampaa odotettavaa ja ajateltavaa, kuin mitä tässä viime aikoina. Iloista viikonloppua edelleen!

  VastaaPoista
 6. Eli viimeiseen asti antoi yliopisto sinun odottaa :-) Ihanaa, että sait rahoituksen ja pääset/pääsette matkaan.

  Mulle ovat lapsukaiset tuoneet leskenlehtiä ja valkovuokkoja jo viime viikolla. Joku oli nähnyt sinivuokkojakin - kyllä se kesä tulee.

  VastaaPoista
 7. Kiitos teille kaikille onnitteluista. :)

  Tee, lennot on jo varattu. Varasin sitten kuitenkin maanantaille, koska se tuli huomattavasti halvemmaksi kuin sunnuntaille varaaminen. Aamupäivällä lääkärin puheille ja iltapäivällä Helsinki-Vantaalle.

  tiina, tuon matkan odotus kyllä antaa puhtia jaksaa se (toivottavasti) viimeinenkin CEF-hoito. Ja tuleepahan tissille kunnon jäähyväismatka... sitä on tosin ehkä parempi olla Pariisissa liikoja miettimättä, mutta eiköhän siellä keksitä parempaakin tekemistä. :)

  Kiara, kiitos. :)

  Kissaemo, valkovuokkojen poimiminen on kuulunut meilläkin äitienpäivän perinteisiin ja vaikuttaa siltä että kyllä ne tuossa lähimetsässäkin ehtivät kukkaan asti viikon sisällä.

  rk, viimeisimmästä hoidosta on tuolloin jo reilut kolme viikkoa joten olen toivonmukaan niin kunnossa kuin tällä taustalla olla voin.

  Tintin, pääse_mme_, varmistin mummolasta että poika pääsee sinne ja varasin samoin tein lennot kahdelle...

  VastaaPoista
 8. Jatkaakseni vielä viimeisestä kommentista, on tässä kaikkea tähän saakka aina lykättykin taloudellisista ja milloin mistäkin syistä. Häämatkakin on edelleen tekemättä. Päätin että tällä kertaa mennään eikä jäädä miettimään. Syödään sitten vaikka kuukausi kaurapuuroa.

  VastaaPoista
 9. Loistavaa :) Matka siis! Pariisi toukokuussa, voin vain unelmoida millaista siellä silloin on.
  Kivaa viikonloppua

  VastaaPoista
 10. Kesakuussa Pariisiin --- ei voi varmaan olla mitaan hienompaa! Tosin itse en ole siella viela kaynyt: lahimpana Ranskaa mita olen ollut on Shanghain ranskalaiskorttelit ja se oli tosi viehattavaa jopa marraskuussa :)

  Onnea esitelman laatimiseen!

  VastaaPoista
 11. Voi ihanaa, onnea ! Nyt on tosi kivaa tiedossa mitä odottaa !

  VastaaPoista
 12. Todella hieno juttu, ja tuplasti parempi että pääsette lähtemään kahdestaan! Tokihan Pariisin reissussa kuuluu olla myös hieman romantiikkaa eikä pelkkää konferensointia.

  Meillä täällä Espoon metsissä näkyy olevan jo runsaasti valkovuokkoja, ja perhosiakin on näkynyt. Eiköhän se kesäkin kohta tule - nyt on jo vaikea kuvitella, että vain muutama viikko sitten valtavat lumikinokset peittivät maiseman.

  VastaaPoista
 13. Kesäkuussa Pariisiin yhdessä - se vasta hyvältä kuulostaa ;)

  VastaaPoista
 14. Sanna, kesäkuulle tuo matka menee, mutta täällä kotomaassa tapaa vielä silloinkin olla aika kylmää. Tosin viimeksi kun kävin Pariisissa huhtikuussa (8 vuotta sitten) siellä oli kylmin huhtikuu miesmuistiin ja palelin keväthepenissäni koko viikon.

  tei, esitelmän runko on nyt valmiina - jäljellä enää raakaa kirjoittamista ja sen jälkeen arvatenkin yhtä raakaa karsimista että saa asian tiivistettyä pariinkymmeneen minuttiin.

  betty, Sarianna ja Tee, kiitos. :)

  VastaaPoista
 15. IHANAA KITSUNE, c´est la vie ; ) Bon voyage !
  Meniköhän edes sinne päin ; )
  LOISTAVAA MATKAA !!!
  pirtsikka

  VastaaPoista
 16. Kiitos pirtsikka. Toivottavasti nyt ei tulivuoret sotke suunnitelmia...

  VastaaPoista