maanantai 3. toukokuuta 2010

Uusi viikko, uusi kuukausi

Aloitin viikon käymällä verikokeissa. Lääkärini soitteli sitten muutamaa tuntia myöhemmin perään. Iloinen uutinen oli se, että valkosolujen määrä on noussut jo mukavasti, joten Neupogenin piikittämisestä voin nyt luopua tältä erää. Hemoglobiini sen sijaan on todella surkea, 86. Lääkärini oli jo harkinnut verensiirtoa, mutta koska oma vointini on kuitenkin ihan kohtuullinen, siihen ei vielä tarvitse mennä. Ylihuomenna on sitten vuorossa ultraäänitutkimus. Jännä kuulla miltä tilanne ultraäänessä näyttää, itse kun en pattia enää edes löydä.

Tänään olen pannut tuulemaan ja hoitanut hotellivarauksen. Löysin ihan mukavalta vaikuttavan pienen hotellin kohtuullisen matkan päästä kongressipaikalta ja vielä kohtuulliseen hintaankin, vajaata seitsemänkymppiä yöltä kahdelle hengelle. Hotelli ei ole myöskään liian kaukana Pariisin nähtävyyksistä. Sillä välin kun minä verkostoidun muiden saman alan tutkijoiden kanssa, mies, joka on Pariisissa ensikertalainen, voi kuljeskella niitä katselemassa. Poika puolestaan jää kotimaahan mummolaan hyvään hoitoon.

Jätän ohessa hakemukseni pallopääklubin jäseneksi:

17 kommenttia:

 1. Voi, kuulostaa kyllä uskomattoman hyvältä tuo ettet edes löydä pattia enää!! Jospa se prkl olisi tosiaan kutistunut olemattomiin, kitunut hengiltä sen sijaan että kuluttaisi sinun voimiasi.

  Tuo Pariisin-matkanne kuulostaa kyllä niin ihanalta... Varmaan ainakin miehen kannattaa hommata jokin useamman päivän metrolippu niin pääsee katselemaan kaupunkia joka suunnasta oikein urakalla.

  VastaaPoista
 2. Kivakiva ihku kettutyttöpallopää :)

  Oon monta kertaa miettinyt, että mikä siinä on, kun mulla hemppa pysyy hyvänä, niin raskausaikana kuin (kopkop) nytkin, ainakin toistaiseksi. Finelin listoilta löytyy sadan eniten rautaa sisältävän tuotteen joukosta (sijalta 66) Cashewpähkinä, josta tykkään, mutta sitä on syöty meillä enemmälti vasta viime syksystä. Ruisleivät kuivattuna, hapankorput ja näkkileipä kyllä maistuvat ja löytyvät sijasta 70 alkaen. Ja myslikin sieltä loppupäästä löytyy. Mutta maksaa en ole edes maistanut vuosikausiin, enkä verituotteita. Munuaisia en edes harkitse syöväni.. Porot, hirvet ja kananmunatkaan (ellei niistä ole leivottu jotain) eivät kuulu ruokavaliooni... Ja niitähän aina tarjotaan raudanpuutteeseen. Kaurahiutaaleetkin näyttävät mahtuvan TOP100 joukkoon ;)

  Hyvällä mallilla on Pariisinreissujärjestelyt :)

  VastaaPoista
 3. Kissaemo, luulen että metrolippu on hyvä olla minullakin, sen verran matkaa hotellilta on kongressipaikalle ja kuntoni on kuitenkin huono näiden hoitojen jäljiltä, vaikka tuossa vaiheessa toivottavasti jo kohenemassa.

  VastaaPoista
 4. Tee, kuvittelisin että hemoglobiinitaso on osittain periytyvä, äidilläni ja siskollani se on myös ollut aina alhainen. Mulla hemppa laski myös raskausaikana anemian puolelle. Neuvolasta määrätyt rautavalmisteet pistivät vain mahan sekaisin, hemppa ei niillä noussut.

  VastaaPoista
 5. Kitsune, epäilemättä metro on kyllä kätevin kulkuneuvo Pariisissa - ellei sitten satu olemaan lakossa. Jos teillä vaan on aikaa, säät sallivat ja kuntosi kestää, niin tehkää kokopäiväretki Givernyyn (Clauden Monet'n koti ja upea puutarha), se on varmasti mahtavan näköinen paikka kesäkuussa!

  VastaaPoista
 6. Pallopää on tyylikkäästi sävy sävyyn, pariisitar ! Kiva jengi koossa ! Ja hauska : )

  Aivan loistavaa että patti on hukassa, ja pysyköönkin! Ihana lukea tällaisia uutisia.

  Givernyyn minäkin suunnistaisin jos Pariisiin pääsisin, Monet'n jalanjäljille.

  VastaaPoista
 7. Ihania nää pallopää-jäsenkuvahakemukset, vai-mitä-ne-nyt-oli :)
  Tiinaa käy kiittäminen tästä mahtihienosta ideasta.
  Kyllä meillä on kova jengi koossa :)

  Ihana kuulla, ettei se patti-pirulainenkaan enää tunnu. Jippiiii! Peukut ultraan!

  VastaaPoista
 8. Tässä alkaa matkakuume tulla jo lukijallekin. "Pattitilanne" kuulostaa myös tosi hyvältä! Hyvät uutiset kruunaa tyylikkään, sävy-sävytetyn ketturouvan liittyminen pallokerhoon. Onpas nyt aihetta iloon. Vähän mietityttää tuo Hb, mutta jätetään se lääkärisi murheeksi. Ultraan peukut tosi ylös!

  VastaaPoista
 9. Komia kettutyttöpallopää (vai miten Tee sen nimesikään).

  Hui, sun hemppaas, meikäläinen varmaan konttais ku ei pysyis enää pystyssä noilla lukemilla. Vaan normaalisti minulla on hyvät lukemat, raskaanakaan en ole rautakuureja joutunut ottamaan.

  Pariisi kuulostaa ihanalta. Ikinä en ole käynyt, saapa nähdä, pääsenkökään ikinä. Täältä pohjan perukoilta matkustaminen on aina niin arvokasta, että harrastamme oikeastaan vain kotimaanmatkailua.

  Ultrapeukut täältäkin.

  VastaaPoista
 10. Mukavia pattiuutisia!
  Pallopäseuran jäsenanomus on ainakin minun puolestani hyväksytty!
  Ihanan romanttista Pariisin matkaa teille!

  VastaaPoista
 11. Kissaemo ja betty, Giverny kuulostaa kyllä ihanalta, mutta en tiedä onko meillä aikaa - ja kahdelta hengeltä puolen päivän retki Pariisista maksaisi jo puolentoistasataa euroa. :(

  Sanna, jonkun pitäisi melkein kerätä kaikki pallopäät yhteispotrettiin. :D

  rk, eipä sille hempalle taida mitään mahtaa. Kun vointi ei ole kuitenkaan huono, eivät kai asiat ole kamalan huonosti (tosin näin ajattelin silloinkin kun ei vielä ollut syöpädiagnoosi varmistunut, ja sitten niitä metareita kuitenkin löytyi...).

  Kiara, eipä itsellänikään tulisi matkustettua kovin paljon jos ei näitä matkoja järjestyisi ikään kuin "työn puolesta".

  Kiitos kaikille ultrapeukuista. Tulen sitten huomenna kertomaan millaisia maisemia siinä näkyi.

  VastaaPoista
 12. Voilà, c'est bien! Bon voyage, kunhan se hetki koittaa! Ja kivaa toi veriarvojen kohentuminen!

  -Aku-

  VastaaPoista
 13. Ultrapeukut täältäkin vielä huomiselle!

  VastaaPoista
 14. P.S. Pallopääpotretin voisin minäkin tehdä, jos saan kaikilta blogisteilta luvan.

  VastaaPoista
 15. Aku, kiitos, toivottavasti hemppakin sieltä nousisi.

  Tee, kiitos vielä peukuista, hyvältähän tuolla näytti.

  rk, sepä olisi kiva jos yhteispotretti onnistuisi, minulta saat luvan tässä. :)

  VastaaPoista
 16. Ihana kettuli, tervetuloa pyöreään joukkoomme:) Nyt vasta pääsin tänne, kotikoneemme ei ole päivittänyt blogilistaa muutamaan päivään ja olenkin ihmetellyt, eikö kukaan kirjoita kuulumisia.. Vaan olihan näitä. Ja sinulla vielä erinomaisia, patit kadoksissa! Ja tuo pariisinmatka.. ei ihme että minun pallopääni on VIHREÄ.

  VastaaPoista
 17. tiina, minulla tuntuu välillä tekevän selain tuota, että ei näytäkään blogeista tuoreimpia viestejä, vaikka kuinka yrittäisin ladata sivua uudestaan.

  Kyllä tässä elämä näköjään voi välistä hymyilläkin. :)

  VastaaPoista