tiistai 9. maaliskuuta 2010

Nenä tukossa

Flunssa on jatkunut jo pitkään - se oli tehnyt tuloaan jo jonkin aikaa ennen ensimmäistä hoitoa ja iski heti sen jälkeen alentuneeseen vastustuskykyyni, eikä ole sen koommin missään vaiheessa päästänyt otteestaan. Kuumetta ei ole, mutta räkätauti ja yskä eivät hellitä. Nyt minulla on sitten vasemmalla puolella selviä alkavan poskiontelontulehduksen oireita - päänsärkyä, ylähampaiden juurissa särkyä ja poskessa paineentunnetta jos pitää naamaa alaspäin. Olen töötännyt nenään limakalvojen hoitoon tarkoitettua sumutetta ja toivon että se auttaa. Tulehdusarvojen ei tosiaankaan tarvitsisi olla koholla huomisissa verikokeissa.

5 kommenttia:

  1. Täällä peukutetaan myös! Ja niiskutellaan kans - vielä ei tiedä, uskaltaako sinne uimakouluunkaan lähteä tänään.

    VastaaPoista
  2. no voi räkä ! kait sitä nyt ihminen haluis olla ilman flunssaa saatikka ilman poskiontelotulehdusta !!! muistaakseni olen lukenut, että olet syönyt parsakaalia, se on muuten sitten ihan ykköskasvi superruokana - kuulin just, että parsakaali on hyvää, kun pilkkoo pieneksi ja kuullottaa paistinpannulla - aion kokeilla. Ai joo ja vihreää teetä kaikki kanssa kehuu, että olis hyvä. KITSUNE - PIDETÄÄN PAUKKUJA !
    pirtsikka

    VastaaPoista
  3. Et ole vielä tainnut rohkaistua kokeilemaan sitä kannua? ;-) Itse olen huuhdellut onteloviemäreitä pari kertaa päivässä puolen viikon ajan, ja nyt vaikuttaisi siltä että ajoittainen jomotus on hellittämässä.

    VastaaPoista
  4. tiina, Terhi ja Pirtsikka, kiitos peukuista, taas tuli vihreää valoa poskiontelo-oireista huolimatta, ja nekin onneksi helpottivat.

    Kissaemo, en ole kannua vielä hankkinut, en. Toistaiseksi olen tyytynyt suihkuttelemaan nenääni kosteuttavaa nenäsumutetta.

    VastaaPoista