maanantai 22. maaliskuuta 2010

Kotiin!

Tuskin ehdin tuon edellisen tekstin kirjoittaa, kun lääkäri tuli ja kertoi että pääsen kotiin. Tulehdusarvotkin olivat laskeneet, joten mitään syytä ei enää ole minua osastolla pitää. Antibioottireseptin saan eväiksi, ja kaikki mahdolliset itseäni koskevat paperit.

Tässä vielä kuva minusta "väliaikaiskodissani" pinkkiin pyjamaan sonnustautuneena. Huomatkaa tyylikäs kalju pään sivulla - päälaella hiukset tuntuvat kasvaneen mutta sivuilta ne ilmeisesti kuluvat pois koska nukun aina jommalla kummalla kyljelläni, useimmiten juuri vasemmalla.

6 kommenttia:

  1. Mukava kuulla, että kuumeesi saatiin parannettua.
    hei, meillähän taitaa olla sama stailaaja, hiustyylimme on ihan sama.
    Minulla on vain pikkuisen vaaleampi versio ja päälaelta vähän lyhyempi ;-D

    VastaaPoista
  2. HYVÄ KITSUNE - leukkarit kunnossa, tulehdusarvot kunnossa ja Kitsune pääsee kotio ; ) HIENO HOMMA ! Hyvää kotimatkaa !
    pirtsikka

    VastaaPoista
  3. Hyväkiva :) Sulla on kaunis pää. Näin tässä ykspäivä nuoren miehen, jonka kalju päänahka näytti just siltä, mitä vähän pelkään löytyvän omasta päästäni - oli pattia ja rupea ihan urakalla.. Ja mullahan on ripsiä ja kulmiakin jo tässä lähtötilanteessa vähemmän kun sulla oli useamman hoidon jälkeen... Mutta niistä karvoista viis tai kuus, kunhan syöpä lähtee ja henki kulkee!

    VastaaPoista
  4. Tilu, kappas vain, Meilahdestako sinunkin stailaajasi löytyy? ;) Tuota kuvaa katsoessa tuli kyllä mieleen että pitäisi ajella päänsä ettei olisi paikoin kalju ja paikoin jo sentin mittaista hiusta.

    Pirtsikka, kiitoskiitos, nyt olen kotiutunut vanhempieni (ja miehen ja nelivuotiaan) luo ja huomenna perheemme lähtee sitten ihan omaan kotiin. :)

    Terhi, mulla oli kyllä rupia päänahassa Taxoteren jälkeen, tai paremminkin sen kortisonin, sehän se saa ihon kukkimaan. Silloin ei paljon viittinyt paljain päin näyttäytyä kun näytti siltä että on joku mahdollisesti tarttuva ihosairaus. :P Onneksi nyt ei kortisonia ole tarvinnut ottaa niin paljon, on ihokin pysynyt parempana.

    VastaaPoista
  5. Jippppiiiii! Onnea kotiinpääsylle!!
    Tuttu hiustyyli, mutta kyllä se alkaa huimaa vauhtia kohta siitä taas tuuheentumaan!! Mun viimesestä sytosta on nyt 1,5kk ja ostin viime viikolla hiusvahaa, jotta sais tän tukan pysymään ees hiukan järjestyksessä :)

    VastaaPoista
  6. Sanna, kiitos. Itseäni hiukan huolestuttaa mahtaako noille sivuille enää tukka kasvaakaan jos se kuluu pois kun päätäni tyynyllä pyöritän? :D

    VastaaPoista