maanantai 17. toukokuuta 2010

Hidasta toipumista

Viime päivät ovat menneet enimmäkseen vaakatasossa. Olen ollut aivan vetämätön ja nukkunut ison osan päivästäkin. Tehokkaista lääkkeistä huolimatta pahoinvointi on välillä ollut ottaa yliotteen. Pillereiden nieleminen on vähällä saada aikaan palautusrefleksin. Osa pahoinvoinnista on selvästi peräisin korvien välistä: en saa alas esimerkiksi punaista mehua, koska väri muistuttaa epirubisiinia. Voimia ei nyt ole edes valokuvaprojektin jatkamiseen. Sitä tuskin tarvitsee edes erikseen mainita että harmittaa kun kauniit, lämpimät päivät tuhlaantuvat neljän seinän sisällä.

7 kommenttia:

 1. Kah, nukuhan ja levähä. Ihan on raskasta aikaa ollut sinulla, joten "tuhlaa" nyt vain muutama lämmin päivä ja toivu. Kyllä noita tulee lisää, usko pois.

  VastaaPoista
 2. Uskon kyllä, että just näinä kesän ensimmäisinä hellepäivinä harmittaa maata sängyn pohjalla :/ Toivottavasti pian helpottaa ja kesäkelit jatkuvat. Sullahan on nyt kunnon tauko ja kiva reissu tiedossa. Minä vähän säännöstelen tuota auringossa oloa ja tuo sankka siitepöly on käynyt nenään ja silmiin. Tänä aamuna ilma oli tosin mukavan raikas ja maa vielä kostea öisen sateen jäljiltä :)

  VastaaPoista
 3. KITSUNE - nyt lepäät ja loikoilet, koitat rentoutua jollakin ilveellä ... tiedän, ettei mitenkään helppoa, mutta ei noista myrkyistä kehossa niin vaan pääse eroon ja kun on koko revokka jo kehoon ahdettu, niin kerta kerralta se kamalampaa on. Meikkä otti eilen viimiset kortisonit - ihanaa ; ) Tänään suussa maistuu kaikki karseelta, kolotuksia, uuvuttaa, päästä huippaa, ainoastaan pahoinvointi puuttuu, MUTTA KITSUNE päivä kerrallaan sitkeydellä, antaa nyt ajan hoitaa tehtävänsä äläkä revitä ittees mihinkään, mihkä ei ole pakko !!!
  LEPOA JA VIILEÄÄ JUOTAVAA, UNTA KAALIIN, sitä kaalia tarvitaan ; )
  pirtsikka

  VastaaPoista
 4. Pahalta tuntuu pelkkä tekstisi lukeminen. Auttaako yhtään kurjan kokemuksen jakaminen kirjoittamalla? Hyvä, jos edes se. Ei nämä kauniit päivät tähän lopu, oksettava hoitosi nyt kuitenkin. Lepää, kerää voimia ja toivu pian! Lämmöllä.

  VastaaPoista
 5. Tutulta kuullostaa. Vaikea oli minunkin tottua kunnon huononemiseen hoitojen myötä. Onneksi vointi tulee paranemaan. Koita jaksaa.

  VastaaPoista
 6. Toivon todella paljon että tämä oli sinun viimeinen hoito. Muistan oman viimeisen hoidon, jossa odotin että viides päivä hoidosta tulisi, sillä silloin alkoi taas elämä hymyileen. Nyt aurinko hymyilee sinulle voimia tulevaan kesään.

  VastaaPoista
 7. Rankkaa on, mutta pian se on ohi. Ja nuku vaan hyvällä omallatunnolla, lepo tekee varmaan terää. Kauniita päiviä riittää kyllä vielä : ) Jaksamista !!!

  VastaaPoista