torstai 27. toukokuuta 2010

Ei enää solunsalpaajia

Se on sitten ihan totta, tomografiakuvat sen vahvistivat. Kainalon ja soliskuopan metastaasit ovat kokonaan hävinneet ja rintalastan alla piileskeleväkin melkein. Kaikki on niin kunnossa kuin olla voi. Sytostaatteja ei enää tarvita, seuraavana on vuorossa leikkaus ja sen jälkeen säteet. Lääkärini toivotti onnea matkaan ja hyvää Pariisinreissua.

11 kommenttia:

 1. Hienoa! Mikä helpotus. Nyt jätä koko ruma sana mielestä pois vähäksi aikaa, ainakin niin paljon kuin pystyt, ja keskity matkaan ja mielen piristämiseen.

  VastaaPoista
 2. JIPPPPPIIIIIIIII :) Onnittelut!!

  VastaaPoista
 3. Ilossa vahvasti mukana! Aivan upeita uutisia. Ne olivat sitten niitä hymykuvia, kuten pitikin:)

  VastaaPoista
 4. Olen valitettevan vähän ehtinyt viime aikoina seuraamaan blogiasi, mutta näin ihania uutisia täältä löytyi! Onnittelut, aivan mahtavaa!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kanssailoitsijoille. :D Hymykuvia tosiaan, ja hymy oli huulillakin Meilahdesta lähtiessä. Nyt viikonloppuna kutsuu mökki jos säät suinkin sallivat - toistaiseksi sen suunnan ennuste näyttää kohtuulliselta.

  VastaaPoista
 6. JEEEEEEEEEEEE !!!! HIENOA ! MAHTAVAA ! jes jes jes ! Onnittelut hymykuvista ; )
  Pariisi there you go ; )
  pirtsikka

  VastaaPoista
 7. Loistavaa ! Onnea ! Ihanaa kun voi poistua syöpäpolilta hyymy huulilla ! Vielä kerran onnea, iloitsen kanssasi !

  VastaaPoista
 8. mukavat ja upeat uutiset:) oikein rattosaa reissua:)

  VastaaPoista
 9. Minäkin yhdyn tuulettajien joukkoon, hienoja uutisia.

  Tuo edellinen kirjoituksesi on niin totta omien tuntemusteni kanssa. Taidamme me kaikki käydä läpi nuo samat suonsilmäkkeet, joista pitää räpistellä takaisin kovalle maalle. Minulla alkaa olla jo ainakin toinen jalka nostettuna ylös silmäkkeestä, mutta silti on vielä väsynyt ja ryvettynyt olo.

  VastaaPoista