maanantai 20. joulukuuta 2010

Lääkärikäynti lähestyy...

ja sen kyllä huomaa. Viikonloppu reissun päällä meni mukavasti, mutta tänään en ole pystynyt keskittymään työhön enkä mihinkään muuhunkaan. Sen takia mikään ei ole tietenkään sujunut ja perhe on saanut siinä sivussa kuulla kunniansa kun äidin hermot napsahtelevat pienimmästäkin syystä.

Vasemmassa hartiassa on ollut viime päivinä samantapaisia kipuja kuin tammikuussa patin löytymisen jälkeen, mammografiaa odotellessa. Noinkohan kroppa jotenkin "muistaa" sen, ja reagoi nyt kontrollia odottaessa samalla tavoin? Silloinkin kivun aiheutti ilmeisesti enimmäkseen se, että alitajuisesti jännitin koko vasemman hartianseudun aivan jumiin.

Kaiken huipuksi molemmat lonkkani tulivat tänään pitkästä aikaa todella kipeiksi. Syynä lienee ollut jouluostoksilla juoksenteleminen eli se, että vietin tavallista enemmän aikaa jaloillani. Onneksi 600 mg burana on keksitty, ja sillä sain taltutettua jomotuksen siedettävämmälle tasolle.

Jouluvalmisteluni ovat tänä vuonna olleet aika minimaaliset. Jollakin tapaa minun on ollut vaikeaa nähdä lääkäripäivää pidemmälle, tehdä suunnitelmia sen jälkeiseen aikaan, kun tietää, että keskiviikkoaamu saattaa mullistaa kaiken. Hiukkasen kyllä harmittaa, että en ole saanut aikaiseksi joulua sen kummemmin valmistella.

Ylihuomenna se sitten on, totuuden hetki.

7 kommenttia:

 1. Tuossä pelkäämisessä on yhdelle naiselle ihan tarpeeksi. Jos et ole jaksanut ajatella lääkäripäivää pitemmälle ja tehdä jouluvalmisteluja, niinkuin olisit halunnut, niin SO WHAT. Joulu tulee ja menee ilman, että sinun tarvitsee siitä syyllisyyttä ottaa. Terveytesi on tärkeämpi.
  Keskiviikon hyvien tulosten - näin on toivottu, uskottu ja päätetty - jälkeen teilläkin alkaa hyvä joulu, valmisteltu tai ei. Kovasti rohkeutta ja luottavaisempaa mieltä sinulle, tiedän että on tiukka paikka. Jännätään mukana, eihän se auta, mutta olet varmasti mielessä ylihuomenna.

  VastaaPoista
 2. Hurjasti tsemppiä kontrolliin! Pidetään kaikkia peukkuja ja varpaita pystyssä että kaikki olisi hyvin.

  VastaaPoista
 3. *Peukut ja varpaat pystyssä*

  Meille tulee taatusti erilainen joulu - toinen juttu onkin sitten se, vietetäänkö sitä ulkomailla, Hki-Vantaalla vai kotinurkissa noutopizzan voimin, napostellen tuliaissuklaita matkalaukusta..

  Tsemppiä!

  VastaaPoista
 4. Huh, jännitää ihan sinun puolestakin. Eipä sitä osaa keskittyä mihinkään ennenkuin varmasti tietää tosiasiat.

  Toivon todella hyviä uutisia!

  VastaaPoista
 5. Jänskätän myös täällä.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikista peukuista ja varpaista. Kyllä tässä vain tuppaa jännittämään vaikka ei mitään varsinaista syytä olekaan odottaa ikäviä uutisia. Tämä päivä oli taas hyvin ohjelmoitu aamusta myöhään iltaan, ja töitäkin sain vähän tehtyä.

  rk, en ota syyllisyyttä, mutta harmittaa. Toisaalta nyt asennoiduin niin että on toisaalta kivakin viettää joulua sillä lailla löysäillen. Onhan tässä aikamoinen syksy (ja vuosi) takana.

  Terhi, toivotaan että kaaos Heathrowlla alkaisi helpottaa että pääsisitte reissuun.

  Huomenna. Mitenkähän osaan nukkua yhtään? Rauhoittavaakaan en uskaltanut ottaa koska sitten en pääse ylös kellon soidessa (on testattu hiljattain).

  VastaaPoista
 7. Maha kippurasta kipeänä ja kaikki ulokkeet pystyssä!

  VastaaPoista