sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Jännitys tihenee

Huomenaamulla pyörähtää verikokeilla käyntiin se ensimmäinen kontrollikierros, jota tässä on odotettu ja pelätty melkein koko syksyn ajan. Torstaina on vuorossa tomografia. Tuloksia pitää odotella seuraavaan keskiviikkoon saakka, ja oikein lääkäriltä pääsen ne kuulemaan. Viikonlopuksi lähdemme vanhempiani tervehtimään, jotta saan muutakin ajateltavaa kuin tulosten jännittämisen.

Mieli on kuitenkin parempi kuin vielä pari-kolme viikkoa takaperin. Viime aikoina on tapahtunut mukavia asioita, ja tällä hetkellä monet työhön liittyvät asiat näyttävät olevan järjestymässä parhain päin eikä perheemme talouskaan ole enää siinä kurimuksessa, jossa se on ollut suurimman osan vuotta sairastumiseni vuoksi. Tuntuu että tunnelin päästä näkyy sittenkin valoa. Kunhan ei nyt osoittautuisi että ne valot kuuluivat vastaantulevalle junalle.

10 kommenttia:

 1. Onpas kiva lukea, että olo helpottuu, vaikka jännitys tihenee. Ehkä on hyvä, että vihdoin alkaa tapahtua - edes - vaikka tulokset pelottavat. Ja ollaanhan me tietysti tosi ylpeitä sinusta, sitten kun se tohtorin hattu on saatu! Kaikki mahdollinen pystyssä, että tulokset olisivat VAIN hyviä. Levollista ja luottavaista oloa kovasti nyt toivottelen!

  VastaaPoista
 2. Olet monasti mielessä ollut, tuo kontrollin jännääminen on vaan niin ****.Kiva että asiat suoristuvat ja sitä valoakin näkyy. Jos se on vastaantuleva juna niin se tulee sivuraidetta vastaan täältä pohjoisesta ja tuo lahjasäkillisen tsemppiä!

  VastaaPoista
 3. "Jos se on vastaantuleva juna niin se tulee sivuraidetta vastaan täältä pohjoisesta ja tuo lahjasäkillisen tsemppiä!" - Nih! ;)

  Kiva oli lukea, että sitä valoa jo näkyy tunnelin päässä :) Hirmuisesti tsemppejä ja peukut sulle!

  VastaaPoista
 4. Peukut pystyssä kontrolliin! Hyvä, että mielikin välillä parempi. Vuoristorataahan tämä taitaa olla aina vaan.

  VastaaPoista
 5. Mukava kuulla, että valoa näkyy:)
  Peukkuja täälläkin pidetään!

  VastaaPoista
 6. Ihana kuulla, että valoa näkyvissä. Minä pidän peukkuja kans.

  VastaaPoista
 7. Ihana kuulla mukavista asioista ja paremmasta mielestä. Kiva ! Vuoristorataahan tämä taival on, mutta onneksi on näitä hyviäkin hetkiä. Paljon hyviä hetkiä ja tsemppiä kontrolleihin, ja ihanaa viikonvaihdetta !

  VastaaPoista
 8. Kiitos teille kaikille tsempeistä ja peukuista. Tulevat molemmat taas tarpeeseen.

  Huomisiltana kippistetään sitten taas vaihteeksi varjoaineella. Suonet menevät suppuun jo tomografiaa ajatellessa. Onneksi se on syöpiksellä, jossa tähänastisen otokseni mukaan on taitavimmat hoitajat varjoaineen suoneen laittamisessa, ehkä siitä ei tule mitään puolen tunnin suonenetsintää.

  VastaaPoista
 9. Tsemppiä ! Mulle sanoi mieshoitaja 9.12., että onpa merkilliset suonet, koitetaan tuurilla. Meikkä naama valkoisena, että ok antaa mennä ja onneksi osui "kultasuoneen" eli verta saatiin. Huomenna lekuri heti aamusta.
  pirtsikka

  VastaaPoista
 10. pirtsikka, minua nuori mieshoitaja pisteli kahteen kertaan, ennen kuin uskoi että ei tule onnistumaan ja kutsui kokeneemman hoitajan paikalle. Kolmas kerta toden sanoi, kanyyli saatiin paikalleen, varjoaine suoneen ja kuvat otettua.

  Nyt sitten odotellaan tuloksia...

  VastaaPoista