tiistai 23. helmikuuta 2010

Toipumisraportti

Tällä kertaa sivuoireet ovat menneet paljon vähemmällä, kuten lääkäri lupailikin. Limakalvot ovat vähän rikki varsinkin nenässä, maha sekaisin, kurkku kipeä ja yskittää, mutta viime kerran jyrän alle jäänyttä oloa ei ole tullut missään vaiheessa. Sammaskin on pyrkinyt taas suuhun, mutta nyt olen torjunut sen heti alkuunsa sitruunamehulla. Neulastan sivuvaikutukset alkoivat niin myöhään että ihmettelin jo, oliko lääke sittenkin päässyt jäätymään matkalla apteekista kotiin ja mennyt piloille, mutta eilen kolotteli taas ihan lupaavasti. Tänään särky on yltynyt iltaa kohti ja pientä lämpöäkin on, ehkä osittain siksi, että en ole malttanut loikoa sohvalla kun olen tuntenut itseni aika hyvävointiseksi. Mihinkään urheilusuorituksiin minusta ei kuitenkaan ole, eilen ulkoilin roskikselle saakka ja portaiden kiipeäminen takaisin kotiovelle oli siinä määrin kivuliasta että parempi taisi olla etten sen pidempiä lenkkejä ole yrittänyt. Tänään olen katsellut lumipyryä ja yhä kasvavia kinoksia vain ikkunan läpi.

Kun en ole aivan reporankana, tuntuu siltä että en voi vain lepäillä laakereillani. Niinpä olen laittanut ruokaa, tiskannut ja pyykännyt melkein maanisesti. Sitä paitsi pitäähän kyläilijöille olla tarjottavaa ja perheelle ruokaa. Olen myös alkanut järjestää vauvatarvikkeiden ja pojan pienten vaatteiden myymistä. Mitä niitä säästämään, parempi tässä tilanteessa muuttaa rahaksi jos niistä jotain saa. Pojan odotuksesta säästetyt muutamat äitiysvaatteet saavat niin ikään lähteä jahka jaksan hakea ne kellarista kokojen tarkastamista ja hinnoittelua varten. 

Huomenna pitäisi lähteä liikkeelle kotoa pitämään viimeinen luento, hiukan jännittää menevätkö nämä säryt ohi siihen mennessä.

4 kommenttia:

  1. Tsemppiä luennolle.
    Minäkin olen rahdannut poikien pieneksi jääneitä vetimiä kirpparille, mukavaa kun kaappeihin saa järjestystä. Jotenkin on halu käyttää ne paremmat päivät johonkin hyödylliseen puuhasteluun.

    VastaaPoista
  2. No mutta minkäs kokoisille lastenvaatteille teillä olisi tarvetta? Meiltä nimittäin saattaisi löytyä jotain ei-vaaleanpunaistakin... huoh, sama projekti täälläkin, pitäisi hankkiutua eroon isosta kasasta lastenvaatteita!

    VastaaPoista
  3. Toivottavasti opit jossain vaiheessa lepäilemäänkin - tai toisaalta teillä varmaan on tosi siistiä sairaslomasi ajan, jos tuo jatkuu! ;)

    VastaaPoista
  4. Tilu, sanopas muuta, ei sitä osaa ihan vain jouten olla, ja itselläni ei kyllä kestä sitä pääkään.

    jovain, 110 cm vaatteet ovat nyt kierroksessa. Laitanpa sulle viestiä muuta kautta.

    scaredy-cat, olen jo miettinyt tuleeko minusta sellainen hullun lailla siivoava kotirouva joka imuroi joka toinen päivä vaikka missään ei olisi pölyhippuakaan. Onneksi on välillä muutakin tekemistä niin en ehkä pääse ihan noin pahaan kuntoon. ;)

    VastaaPoista