lauantai 2. lokakuuta 2010

Kutsu käy kontrolliin

Viime yönä kotiin palatessani eteisen matolla olla möllötti pullukka ruskea kuplamuovikuori, jossa lähettäjän nimen paikalla komeili ainoastaan kolme kirjainta: HUS. Vähän ihmettelin minkä lahjapaketin olen sairaalasta saanut, ja uteliaana avasin sen heti.

Kas kontrollikutsuhan se siellä. Ajoissa lähettivät, ihan niin kuin luvattiin. Lahja oli pullollinen varjoainetta, pääsen taas tomografiaan. Tällä kertaa onneksi Syöpiksen omaan röntgeniin, jossa hoitajat osaavat pistää neuloja hankalampiinkin suoniin. Kontrollirumba alkaa maanantaina 13.12. verikokeilla, joissa voin käydä omassa terveyskeskuksessa, keskiviikkona 16.12. on sitten tomografia, ja osuvasti patin löytymisen vuosipäivänä 22.12. tapaan lääkärin. Toivottavasti on tänä vuonna paremmat joululahjat.

PS. Lippaaseen on kilahtanut jo reilu puolet tavoitesummasta! Hienoa! Kiitos kaikille lahjoittajille!

9 kommenttia:

 1. Toivotaan, että tänä jouluna voidaan tosiaan puhua lahjasta! Tervetuloa takaisin :)

  VastaaPoista
 2. Tee, keskiviikkona taisi olla RS-yhdistyksen nuorten tapaaminen? Oletko menossa? Minäkin pääsisin vaihteeksi paikalle (jos flunssa ei pahaksi äidy) kun poika on vielä mummolassa tämän alkavan viikon.

  VastaaPoista
 3. HUSsin kirjeet on tylsiä. Uskotaan kuitenkin parempiin joululahjoihin tänä vuonna! Kyllähän ne kontrollit jännittää ja pelottaa, ei sille mitään voi. Onneksi sinulla on työntäyteinen syksy sitä ennen ja pakko ajatella muutakin. Ajatuksissa yritän kovasti kannatella. Voi hyvin!

  VastaaPoista
 4. Tulin juuri viikon lomalta Yhdysvalloista, ja siellä rintasyöpä oli kovasti tapetilla. Ihan jugurttipurkkien kansista lähtien "mainostettiin" Pink Ribbonia ja muutoinkin rintasyöpä oli uutisissa paljon. Milloin minkäkin tutkimuksen ja löydösten vuoksi.
  Se oli positiivinen huomio. Markkinoinnin luvatussa maassa voidaan jopa ikävää asiaa "mainostaa" ja saada sillä ihmisten tukea asialle :)

  VastaaPoista
 5. Plääh - ei mene aikataulut meillä taaskaan yksiin, kun meillä on mies iltavuorossa ensiviikon :/

  VastaaPoista
 6. Tee, no voi harmi. :/ En tiedä viittinkö sitten mennäkään jos siellä ei ole ketään tuttua. Sitä paitsi tässä blogijulkisuudessa on sellainen kääntöpuoli, että monikin saattaisi "tuntea" minut, vaikken itse tunne ketään.

  VastaaPoista
 7. Postitse varjoainetta ! No ei mikään kiva postiylläri kyllä, aikas erikoinen. Mutta tosiaan tänä jouluna sinun lahjasi pitää olla toisenmoiset kuin viime jouluna, nyt vain Iloisia Lahjoja !

  Mukava että olet taas kotosalla.

  VastaaPoista
 8. rk, kieltämättä tuo kirje palautti todellisuuteen, vaikka sitä olinkin odotellut. Reissussa pääsi välillä melkein 'unohtumaan' tämä tauti.

  Kujakissa, kampanja taitaa ollakin Yhdysvalloista lähtöisin? Itse törmäsin siihen ekaa kertaa Englannissa takavuosina. Suomeen se taisi rantautua kohta perään. Nyt näkyi olevan myös Jordaniassa.

  betty, onhan tuossa postipaketissa se hyvä puoli ettei tarvitse varjoainetta käydä erikseen hakemassa.

  VastaaPoista
 9. Tervetuloa Kitsune eksoottisesta ruusunväristä tänne Pohjolan Ruskaan ; ) Mulla on kans kontrolli joulukuussa, verikokeet ja lääkäri.
  Tsemppiä töihin !
  pirtsikka

  VastaaPoista