maanantai 4. lokakuuta 2010

Ensimmäinen työpäivä takana

Niin, se sairasloma nyt sitten loppui ja palasin tänään ihan virallisestikin työpöytäni ääreen yliopistolle. Väsytti ja tuntui jotenkin hiukan huimaavan koko päivän, mutta sinnikkäästi paiskin töitä sen kahdeksan tuntia nyt ainakin. Ja nyt väsyttää vielä enemmän, olen aivan sippi. Hyvä etten nukahtanut bussiin. Silmätkään eivät tahdo enää oikein tarkentaa katsetta. Taitaa olla aika käydä kohta nukkumaan. 

Ilokseni huomaan että tavoitellusta keräyssummasta on koossa jo kolme neljäsosaa! Hienoa! Kiitos teille, kaikki lahjoittajat.

10 kommenttia:

 1. Tervetuloa työelämään! Kertomastasi muistui mieleen omakin työhönpaluu pari vuotta sitten ja totta, huimausta, seinistä kiinni pitämistä ja pikaista tuolille istumista oli aluksi. Nopeasti se kunto siitä kuitenkin kohenee, kiusatutkin lihakset ovat hyviä palautumaan. Ajoissa nukkumaan ja kyllä se siitä. Hyvää työviikkoa!

  VastaaPoista
 2. Back to work. Hienoa! Muista ottaa tarpeeksi rennosti kuitenkin. Ehdit sinä vielä paiskia, kunhan se kunto kohenee.

  VastaaPoista
 3. Easysti ja ajoissa maate ! Meikkäkin heittelee Ceridalit rintakehään ja on jo klo 20 yöpaita päällä. Kudon sukkaa ja luen ja annan äijän, kakaroiden ja koiran setviä "maailman suurimmat murheet". Jos vaan mahis, niin itsekkyyttä ... sitä tarvitaan eikä ole helppoa sen oman ajan repiminen, mutta suosittelen, jos vaan mahis ...
  pirtsikka

  VastaaPoista
 4. rk, eli ihan normaalin työhönpaluujärkytyksen tiliin on huimaukset pantavissa. :D

  Kiara, nytpäs on kyllä niin että rennosti en pysty ottamaan edes alussa, kun kolmessa kuukaudessa pitäisi saada väitöskirja valmiiksi...

  pirtsikka, kuulostaa hyvältä. Mulla on omaa aikaa yleensä vasta kun poika menee nukkumaan, mikä on tietysti sillä lailla huono homma, että se oma aika otetaan sitten osittain yöunista.

  Olen muuten nukkunut nyt aivan mahdottoman pitkiä yöunia, ilmeisesti korvaamaan univelkaa jota reissussa tuli. Mutta se on hyvä, tämän päivän hesarissa oli juuri juttua siitä että uni on tärkeää mm. elimistön immuunipuolustuksen kunnossapidolle.

  VastaaPoista
 5. Oih, "uni on tärkeää immuunipuolustukselle". Noh, hyvä että nukuin ihan megana eilen. Ehkä keho tarvitsi sitä.
  Kivaa työhönpaluuta, muista sitten levätä vapaa-aikana ja kerätä energiaa!! Tervetuloa takaisin Suomen kamaralle ja "oikean väriseen maahan".

  VastaaPoista
 6. Sanna, eikös lastenlaulussakin sanota "uni paras lääke on" :)

  Tänäänkin olen aivan poikki kaikesta viimeöisestä nukkumisesta huolimatta, iltapäivällä alkoi olla jo vaikeuksia keskittyä. Toivottavasti tämä alkukankeus pian karisee.

  VastaaPoista
 7. Onnittelut työhönpaluusta ! Kyllä se alku väkisinkin noin pitkän sairasloman jälkeen väsyttää, joten sopivassa suhteessa myös unta putkeen, ravitsevaa ravintoa ja ulkoilua. Pian oot kuin et ois töistä pois ollutkaan !

  VastaaPoista
 8. Voimia työhön.. ja malttia! Muista ettei ole tarkoitus saada kuukaudessa tehty sairasloman aikana väliin jääneitä hommia:)

  Uni on huippujuttu, nauttikaamme siitä!

  VastaaPoista
 9. En yhtään ihmettele, että (ainakin sen) kahdeksan tunnin töiden paiskiminen ottaa voimille! Koitahan saada tarpeeksi lepoa ja toivottavasti saat töissä sitä ravitsevaa ruokaa myös.

  VastaaPoista
 10. betty, ulkoilu kärsii kyllä ensimmäisenä töihinpaluusta. Illalla ei jaksa enää lähteä mihinkään.

  tiina ja Tee, viime yönä oli sen unenkin kanssa vähän niin ja näin... :/ No, ainakin tänään on joku syy väsymykselle.

  VastaaPoista