sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Pyykkipulmia

Eilinen oli mukava päivä, mutta hikinen. Ja siitä seuraakin pieni pulma. Pitäisi saada Fylli-täti pyykkiin, mutta en jouda kököttämään neljän seinän sisällä odottelemassa kuivumista, ja jäljellä oleva rinta on sen verran iso, että eron kyllä huomaa jos en proteesia laita. Mahtaisiko noita pumpuliproteeseja saada Amoenan myymälästä? Olisi kätevää että olisi toinenkin vasen tissi, pyykkipäiviä varten.

Oletteko muuten ottaneet fyllit ulos pumpuliproteesista pesua varten, vai pesseet sellaisenaan? Voiko panna koneeseen, vai pitäisikö pyykätä käsin? Mitään pesuohjetta tuon mukana ei sairaalasta annettu.

8 kommenttia:

 1. Olen pessyt koneessa ainakin 30 asteessa ilman fyllejä. Sä voisit ihan hyvin pyytää osastolta toista ;) Niiden käyttö on niin lyhytaikaista kuitenkin - mutta helle tuo ongelmia kyllä.. Jos sulla sattuu olemaan irtiotettuja olkatoppauksia, niin niitä voi myös käyttää "hikieristeenä". Olen käyttänyt niitä rasvaeristyksenä ;)

  VastaaPoista
 2. Jeps Kitsune, meikkä myös pessyt Fylli-tätiä koneessa ilman sisuksia.
  Hyvät kirjoitukset ! Oli mukava lukea, että oikein baarissa siipan kanssa - MAHTAVAA ; )
  Alan vasta nyt olla oma itseni. Kesti kauemmin kuin edellisellä kerralla.
  pirtsikka

  VastaaPoista
 3. Kiitos Fylli-tädin pesuvinkeistä!

  Tee, selvisi että kyllä niitä pitäisi myymälästä löytyä, hintaa noin kolmekymppiä. Joten taidanpa käydä ostamassa toisen, kun sille voi sädehoitojenkin aikana olla tarvetta. Samalla voisin harkita ostavani yhdet proteesiliivit, jos vaikka ne sattuisivat sitten menemään sen silikoniproteesinkin kanssa. Alan kyllästyä siihen että mulla on tasan yhdet käyttökelpoiset (urheilu-)liivit...

  pirtsikka, mulla ainakin CEFistä toipuminen kesti kerta kerralta pidempäään. :/ Mutta ensi kerta on viimeinen, eikö niin? :)

  VastaaPoista
 4. Aattelinpa vain jättää merkkiä, että kävin täällä. Fylli-tädille en ossoo kommentoida mitään.

  Aurinkoinen päivä taas tulossa! Toivottavasti sielläkin :)

  VastaaPoista
 5. Kiara, kiitos, aurinkoista ja helteistä on. Kävin juuri tuhlaamassa Amoenan myymälässä - ostin Fylli-tädille identtisen kaksoissiskon ja sen lisäksi kahdet liivit ja uikkaritkin jo valmiiksi.

  VastaaPoista
 6. Onnittelut hyvistä ostoksista ! Mulla ainakin itsetunto nousi, kun sai noi "varustukset" kuntoon.
  Jes Kitsune, viisi kerta lusittu ja kerta vielä - - loppusuoralla.
  pirtsikka

  VastaaPoista
 7. Minä reippaana tyttönä pesin Fyllitätiä miten sattui ja siltä se reppana nyt näyttää :/ Ei pääse enää kuin pihahommiin kaveriksi ;)

  Mulla vasta 3.hoito takana (taxotere) ja aivan kuollut olen :/ Pelottaa jo ajatuskin cefistä. Toipuminen ekasta taxosta vei 2 päivää, viime kertaisesta 3 ja nyt jo kolmatta päivää kidutusta takana eikö loppua näy. On tää kurjaa :(

  Mut kiva et Kitsune sait liivi- ja uikkariasiat kuntoon. Mun niin tekisi mieli tehdä Hesan keikka jotta saisin kunnon uikkarit ja jos vaikka sinne "Kauneus tarttuu syöpä ei" juttuunkin saisi ajan. Oletkos sinä käynyt????

  -Hahtis-

  VastaaPoista
 8. pirtsikka, tsemppiä loppusuoralle!

  Hahtis, en ole käynyt tuossa Kauneus tarttuu -jutussa. Mietin sitä kyllä mutta en saanut aikaiseksi. Mutta siitä vaan! Voit sitten kertoa meille muillekin millaista oli. :) Ja jaksamista hoitoihin, yritä ajatella että olet _jo_ puolivälissä.

  VastaaPoista