maanantai 7. kesäkuuta 2010

Ensimmäinen sytomyssyni

Siitä saakka kun käsityönopettaja hylkäsi virkkaustyöni ollessani kymmenvuotias, olen tainnut uskoa että virkkaaminen on niin vaikeaa etten sitä voi oppia, enkä ole pahemmin yrittänytkään. Nyt kuitenkin halusin osallistua sytomyssykeräykseen muutenkin kuin mainostamalla sitä täällä blogissani, ja kun Tintin lupautui opettajaksi, päätin ainakin yrittää.

Ensimmäinen myssy on tässä, kaksi iltaa sen virkkaamiseen meni. Ensimmäisessä kuvassa on 'oikea' puoli, toisessa nurja. Itseäni tuo kääntöpuoli miellyttää melkeinpä enemmän. Tätä kirjoittaessa toinenkin on jo valmis. Mitä sanoo raati, kehtaako tällaisia laittaa keräykseen?

11 kommenttia:

 1. Vau!
  Kuten omassa blogissani totesin, olit helpoin oppilas koskaan :-). Hieno on myssy ja sen voi vallan mainiosti laittaa keräykseen. Jos haluat voin opettaa sua virkkaamaan kukkasia koristeeksi. Mutta menee myös ilman koristuksia. Olen ylpeä sinusta (enkä vain myssyn takia)!

  Hauskaa matkaa!

  VastaaPoista
 2. Upea suoritus! Käsialasi näyttää tosi siistiltä ja tasaiselta.

  Jos innostut kukkasten virkkaamisesta, niin minulta löytyy aivan ihana kirja, jossa on monenlaisia malleja helpoista vaativiin (sekä virkattuja että neulottuja kukkasia) :-)

  VastaaPoista
 3. Todella siistiä ja tasaista jälkeä! Tottakai kehtaa :)

  Ihanaa matkaa!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kuvista. Tietysti kehtaa! Siistit virkkaukset molemmin puolin. Lääkärikäynnillä ajatuksissa mukanasi. Oikein mukavaa ja antoisaa matkaa!

  VastaaPoista
 5. no huh-huh. Todellakin kestää laittaa keräykseen :) Valtavan hienon myssyn olet saanut aikaiseksi ja vain kahdessa illassa?!!?! Mikä ihmeen pikakiitäjä sä olet?
  Tai sitten Tintin opetti sulle jonkun salaisen pikavirkkaustyylin :D

  VastaaPoista
 6. Meikkä kans ihan ihmeenä, että kahdessa illassa ! Vau ! Tosi hyvää jälkeä, Ite osaan tehdä vain sukkia (kutoa, jonkinlaisia), kun olen käynyt oikein sukkakurssin, virkkaaminen on vaikeaa. Olet saanut aikaseksi kauniin myssynmallisen myssyn ja vielä kivan värisen. Onnittelut !!! Kyllä kehtaa laittaa keräykseen ja tulee varppisti hyvä mieli.
  pirtsikka
  Ps. tykkään enemmän nurinpäin

  VastaaPoista
 7. Täällä yksi käsityönope sanoo että kiitettävä! Siistiä ja tasaista jälkeä!

  Ja luulen,että teit työn ihan kiukuttelematta, etkä kysellyt että onko pakko ja koska tunti loppuu, tuskin myöskään konttailit pöytien alla kesken virkkauksen tai leikit piilosta kangasvarastossa. Tällaiset pienet yksityiskohdat nostavat myös arvosanaa:)

  VastaaPoista
 8. Todella upee myssy!! Kehtaa tota esitellä!!

  VastaaPoista
 9. Vau! Luonnonlahjakkuus selvästi.

  VastaaPoista
 10. Voi, fan! Tuollaista jälkeä ilman mitään pohjaa! Upeaa!

  VastaaPoista
 11. Kiitos kehuista, ihan tässä menee hämilleen. Nyt tarvitaan siis lisää lankaa että pääsen värkkäämään lisää myssyjä. :)

  VastaaPoista