sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Helmikuu on kontrollikuu

Kontrollit lähestyvät taas. Edellisistä alkaakin tulla puoli vuotta. Vielä en ole alkanut jännittää, mutta ehtiihän tässä. Muutamia kysymyksiä on pyörinyt mielessä, niitä pitäisi varmaankin kirjoitella muistiin ettei sitten unohtuisi kysyä.

Esilämmittelynä kävin tässä alkuvuodesta tutustumassa Syöpiksen tämänhetkisiin tilajärjestelyihin (siellä on pitkällinen remontti menossa), kun aikani hiljaa kärsittyäni valittelin lääkärille asti käsivarren kiristyksiä ja turvotusta jota on taas enenevästi ilmestynyt tuonne vasempaan kylkeen kainalon alapuolelle, ja lääkärini halusi niiltä tiimoilta tavata. Turvotus vaikutti viattomalta, mutta sain lähetteen jatkoarvioon fyssarille. Ensimmäinen aika osui jo tammikuun loppuun, mutta se peruuntui, joten nyt fyssarikäynti on lopulta varsin lähellä kontrolleja.

On hanget korkeat nietokset ja kylmät paukkuvat pakkaset, mutta valoisaan päin ollaan menossa. Sen huomaan myös omalla kohdallani lisääntyvänä energiana.

8 kommenttia:

 1. Aplodit lisääntyvälle energialle! :D Ja kontrolleille 0-löydökset!

  VastaaPoista
 2. Iso peukku nollalöydöksille Treen suunniltakin.
  Ja paljon valoa!

  VastaaPoista
 3. Valo antaa tosiaankin voimaa ja uskoa tulevaan. kesää jo kovasti odotellaan meilläkin.

  VastaaPoista
 4. Kiitos toivotuksista! Tänään huomasin että ei vielä edes hämärtänyt kun olin menossa hakemaan poikaa päiväkodista. Kyllä se kevät sieltä hiljalleen tulee. Huomenna se fyssari, ja muuan pikkumies, joka ei ollut vielä neljää kun syöpäni todettiin, täyttää kuusi vuotta.

  VastaaPoista
 5. Onnittelut muuan pikkumiehelle, joka onkin jo aika iso! :)

  VastaaPoista
 6. Paljon onnea kuusivuotiaalle! Ja kiva, että pääset vihdoin fyssarille :)

  VastaaPoista