maanantai 20. helmikuuta 2012

Jännitystä ilmassa

Viime viikolla tapasin fysioterapeutin, joka otti vaivani vakavasti ja tutki niiden syytä perin pohjin. Kompressiohiha ja hermosärky ovat kuulemma huono yhdistelmä (tämä on omakin kokemukseni, mutta nyt sille on siis ammattilaisen vahvistus), joten minulle luvattiin lisää lymfaterapiaa, koska myös turvotus ja hermosärky ovat huono yhdistelmä. Lisäksi pitää pyrkiä töissä säännöllisesti taukojumppaamaan. Fyssari oli realisti ja antoi minulle tehtäväksi liikkeitä jotka eivät edes vaadi nousemista työtuolista. Olen jopa tehnyt niitä jokusen kerran.

Kuluneena viikonloppuna onnistuin pojan kuusivuotissynttäreiden ja laskiaisenvieton tiimellyksessä melkein unohtamaan tämän viikon ohjelman, mutta kyllä se sieltä mieleen putkahti sunnuntai-iltana sitten kuitenkin.

Aloitin siis tämän aamun kahlaamalla kinosten halki terveyskeskuksen labraan - onneksi ei tarvitse lähteä verikokeita varten Meilahteen asti. Suonetkin tiesivät heti mitä tapahtuu ja heittäytyivät yhteistyöhaluttomiksi. Hoitaja yritti kärsivällisesti valuttaa hitaasti ja vastentahtoisesti virtaavaa verta, mutta kolmannen putkilon jälkeen suoni ei enää heruttanut pisaraakaan, ja piti tehdä uusi reikä toiseen suoneen että viimeinen putkilo saatiin täyteen. Ylihuomenna on vuorossa tomografia, onneksi syöpiksellä, jossa on kokemukseni mukaan parhaat pistäjät.

Nyt on alkanut jännittää.

7 kommenttia:

 1. Nollalöydöksille thumbs up, up, up! (

  (Töissä onnistuu kommentointi)

  VastaaPoista
 2. Se on kyllä kurjaa tässä sairastelussa, kun labroja sun muita pistelyjä on niin paljon, että suonisto on ihan loppu. minuakin on alkanut pikkuhiljaa oikein jännittämään labrakokeet, kun toimivia suonia ei enää tahdo löytyä.
  Onnea matkaan kontrollikäyntiisi!

  VastaaPoista
 3. Hengessä mukana peukut pystyssä ! Jaksuja !

  VastaaPoista
 4. Oi, täällähän oli kirjoituksia. Olen ollut aikaansaamaton lukija. Onnittelut kuusivuotiaalle! Ja tsempit jatkoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä ja toivotuksista. Onneksi työ pitää kiireisenä niin ei ehdi koko aika jännittää kontrollien tuloksia.

   Poista