keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Puhtaat paperit

Tämän vuoden ensimmäinen kolmannes on takanapäin. Kävin tänään lääkärissä kuulemassa tuloksia. Verikokeissa ja tietokonetomografiassa kaikki oli odotetusti kunnossa.

Hiljattain luin että jos triplanegatiivisen rintasyövän kanssa selviytyy ensimmäisistä kolmesta vuodesta ilman uusiutumista, pitkäaikaisennuste paranee merkittävästi. Kolmen vuoden tavoitteeseen on kuitenkin vielä matkaa, elo-syyskuun vaihteessa tulee kuluneeksi vasta vuosi hoitojen päättymisestä. Samoihin aikoihin ovat seuraavat kontrollit: verikokeet, TT ja mammografia.

Kevät tuli lopulta tänäkin vuonna ja koivut vihertävät jo. Lämpimänä pääsiäismaanantain iltana ilmassa oli jo lupaus tulevasta kesästä. Puutarhapalsta kutsuu puuhailemaan ja kesäkoti odottaa asukkaita. Tämän päivän tiedoilla on hyvä jatkaa kesää kohti.

17 kommenttia:

 1. Hyvä sinä! Noilla tiedoilla on hyvä jatkaa seuraava kvartaali. Koivujen hennon herkkä viherrys herkistää mielen joka kevät. Siitä eloa ja energiaa sinulle ja meille kaikille!

  VastaaPoista
 2. Helpottavia uutisia! Nyt vain rauhallisin mielin kohti kesää ja sitä kaikenlaista mukavaa, mitä se tuo tullessan.

  VastaaPoista
 3. Hieno hommma! Tuosta on hyvä jatkaa seuraavaa etappia kohden:)

  VastaaPoista
 4. Ihania uutisia! Varma on aina varma, vaikka olisikin odotetusti hyviä uutisia.

  Niin ne taitaa olla ne ensimmäiset vuodet ratkaisevia uusimisen kannalta. Minullekin lääkärit on sanoneet, että noin pitkän ajan jälkeen uusiminen on hyvä ennusteen kannalta. Kuka niistä tietää.

  Täälläkin ollaan jo innolla pihaa laitettu kuntoon, ilmassa tosiaan tuoksuu lupaus jostain ihanasta.

  Onnellista kesän odotusta.

  VastaaPoista
 5. No totisesti, "tämän päivän tiedoilla on hyvä jatkaa kesää kohti":) Wappuskål niille puhtaille!! Hienoa.

  VastaaPoista
 6. JEEEEEEEEEEEEEE!! :) Onnea puhtaista papereista, hienoa! Antaa auringon nyt paistaa!! :)

  VastaaPoista
 7. JEEEEEE ! Onnea Kitsune !!! Hieno homma ! ; )
  -pirtsikka-

  VastaaPoista
 8. Kiitos onnitteluista. :) Tänään kävin mittauttamassa käteni uutta, ihan mittatilaushihaa varten - ja se on sitten musta eikä tuollainen "laastarinvärinen". Pari senttiä oli hävinnyt kauttaaltaan käsivarresta, mitat ovat nyt aika samat kuin terveessä oikeassa kädessä, eli hihasta on ollut apua. Vielä pitäisi hakea apteekista Lyricaa käden särkyihin, ja sittenhän tässä alkaakin olla ihan valmis kesän menoihin..?

  VastaaPoista
 9. Ihanaa! Puhtailla tuloksilla on kiva jatkaa kevaan ihmettelya.

  VastaaPoista
 10. Voi miten ihanaa!! Olen niin onnellinen puolestasi. Nyt nautit ja otat pari lasillista kuohuvaa! Hauskaa Wappua :DDD

  VastaaPoista
 11. Onnea. Noilla tiedoilla on hyvä jatkaa.Hyvää kesän odotusta.Ja vappua.

  VastaaPoista
 12. Voi kuinka ihania uutisia täältä luenkaan :)

  Vai vihertää teillä jo. No, näin koivuallergikkona ilahduttaa lukea siitepölyennusteista, että koivun kaukokantaumaa on aina eteläistä Lappia myöten. Ihmekö että mua niiskututtaa?

  VastaaPoista
 13. Onnittelut puhtaista tuloksista! Tämä tauti tosiaan uusii lähivuosina, jos on uusiakseen... Toivottavasti saamme jatkossakin yhtä hienoja uutisia!

  T: sanin

  VastaaPoista
 14. HAUSKAA KEVÄTTÄ - HYVIN MENEE ; )
  pirtsikka

  VastaaPoista