sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Kontrollikierros

Viimeaikaisen hiljaisuuteni syynä ovat toisaalta työkiireet, toisaalta se, että syöpärintamalta ei ole vähään aikaan kuulunut (onneksi) mitään uutta. Tiivis työrupeama, jota on jatkunut maaliskuun loppupuolelta, on pitänyt myös ajatukset enimmäkseen muissa asioissa. Huomenna kuitenkin pyörähtää kontrollikierros jälleen käyntiin verikokeiden merkeissä, tiistaiaamuna on vuorossa tomografia. Tuloksia odottelen sitten pääsiäisen ylitse. Tällä kertaa suhtaudun kuitenkin kontrolleihin aika rauhallisin mielin, koska vastahan maaliskuussa kävin verikokeissa ja keuhkojen viipalekuvassa.

15 kommenttia:

 1. Peukut ja tsempit kontrolleihin ♥

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä kontrolleihin ja mielenrauhaa tulosten odotteluun! Hyvä, että muu kuin syöpä vie ajan ja ajatukset.

  VastaaPoista
 3. Aina se on jännä paikka. Siihen ja arkeen, tsemppiä!

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä kierroksellesi:) itse kävin viime viikolla labroissa, keskiviikkona ohjelmassa suuri valkoinen talo mammografian, uä:n ja lääkärikäynnin merkeissä. Koko rumba samana päivänä. Vaikka suhtaudun asiaan melko rauhallisen asiallisesti;)..totean Tiinan lanseeraamilla sanoilla, että pessimisti ei pety;) noh..asialle ku ei voi mitään.Keskiviikon jälkeen taas tietää mitä tekee loppuelämällään, ainaki hetkeksi suunnitelmat selkiytyvät:)

  Työkiireet ja harrastuksena pidetyt luentorupeamat pitäneet ajatukset ihan muissa kuvioissa, nyt lomalla möllötellessä ehtii miettiä:) ..juu..kontrolli on keskellä lomaani, kun UNOHDIN koko asian lomaa varatessani ja huomasin tilanteen vasta ku loma oli vahvistettu;)

  VastaaPoista
 5. Kiitos peukuista ja tsempeistä. Taas on gastrografinit juotu, tällä kertaa limsan seassa - ei ollut oikein onnistunut yhdistelmä.

  Tämä potilaana olo on taas melkein puolipäivätyö, huomenna vierähtää aamupäivä tomografiareissulla, ensi viikolla on lääkäri ja lisäksi uuden tukihihan sovitus, kun sain vihdoin aikaan varata ajan - maksusitoumus putkahti postista jo ajat sitten. Lisäksi odottelen aikaa sinne perinnöllisyysklinikalle ja toukokuussa on vielä yksi psykiatrin tapaaminenkin. Ja kilpirauhaskontrollitkin on vielä toukokuun alussa. Kun kerran sairastuu, tätä se sitten näköjään on...

  Peukut ja tsemppiä sinullekin kontrolleihin, Nina! Toivottavasti pessimismille ei ole mitään erityistä syytä.

  VastaaPoista
 6. kiitos tsemppitoivotuksista:) ainahan sitä ennen kontrollia löytyy nystyrää ja muhkuraa...ja joka yskäsy on melko varma keuhkometarin aikaansaama..selän jomotuski jolle on oikeesti syynsä vaihtuu päivä ennen kontrollia varmaksi luustopesäkkeeksi..tällasta tää on, ei voi mitään, mutta ahdistumatta isommasti on tähän asti päästy. Toi teini 13v karjuu tuossa elämäntuskaansa ku on NÄIN typerä äiti, pitää niinkus tässä arjen realismissa kiinni;) ei ehi isommasti murehtia omiaan;)

  tuli mieleen tuosta sinun hiasovituksesta...omani tilasin tammikuussa ja mitat otettiin(siis vasta toinen hiani)..niin eipä ole vieläkään näkyny..SE pistää välillä noitumaan...perään olen muutaman kerran kysellyt...

  VastaaPoista
 7. Tsempitit täältäkin.

  VastaaPoista
 8. Tsemppiä Kitsune ! ja tsempit myös Ninalle !
  Lämpimin ajatuksin
  pirtsikka

  VastaaPoista
 9. Nina, niin, tuleehan noita ePäpesäkkeitä... ja pysykööt niinä!

  Kiitos tsempeistä myös Kiara ja pirtsikka. :)

  TT sujui vaihteeksi kuin tanssi: tutkimus oli ajallaan ja kanyylikin saatiin paikalleen yhdellä pistämisellä. Kyllä syöpiksellä on parhaat pistäjät.

  Seuraavaksi siirrän ajatukset pääsiäisen valmisteluun ja ruokalistan suunnitteluun - PPP ei taida näillä suunnitelmilla oikein edistyä. ;)

  VastaaPoista
 10. PPP:t unholaan päsiäiseksi ; ) Sitä paitsi sanovat, että aineenvaihduntaa pitää välillä huijata, ettei rupea säästöliekille kroppa (lohtu tämäkin, antaa luvan mässäillä). Ovat kyllä luvanneet mahtavia auringon säteitä eli liikunta ulkona on mieluisaa puuhaa ja syödä pittää hyvin, että jaksaa ; ) Meikkä rakastaa mämmiä ja kermaa. Jotain hyvää on ehottomasti tehtävä. Glad Påsk !
  -pirtsikka-

  VastaaPoista
 11. pirtsikka, mulla tuntuu olevan kroppa säästöliekillä koko ajan - saavutetuista linjoista ei tingitä! Elimistöni on kai viritetty jonnekin parinsadan vuoden taakse ja valmistautuu seuraavaan nälänhätään...

  VastaaPoista
 12. Sitä se arkeologia teettää, kroppa seuraa päätä, niinkuin geneettis-psykologisella olennolla kuuluukin! :)))

  VastaaPoista
 13. hieno homma että hommat suju:) nyt todellakin oikeesti nauttimaan pääsiäisen ajasta KAIKKINE syöminkeineen:)

  itse olen järkkäämässä kaksia syömisjuhlia; toisen veljen porukalle toisen ystäväpariskunnille lapsineen..olen melko uhkarohkea näillä keittiötaidoillani ja ajattelin uskaltaa kokeilla ruokkia n 16 henkee kerralla;)
  ..no se ei pelaa joka pelkää;)

  Kiitos tsemppauksista reissulleni pirtsikallekkin:)
  niin...pienissä erissä tällä kertaa tuota tervettä aikaa luvissa tälle suunnalle..eli terve vapun jälkeiselle viikolle asti ainakin;).. kun varuiksi vielä hieman luustokarttaa tehdään..mammografia ja uä ok, mutta muutamien oireilujen vuoksi tarkistellaan tuo ranka.Mutta..hyvän seuran ja syömisen merkeissä siis täälläkin pääsiäisen viettoon:)

  VastaaPoista
 14. Nina, hyviä uutisia mammosta ja uä:stä, peukut että sama linja jatkuu myös luustokarttaan! Maistuvia syöminkejä, itselläkin kahdet järjestelyn alla, vaikka vieraita onkin vähemmän.

  VastaaPoista
 15. Hyvät uutiset jatkukoot! Ja bon appetit!

  VastaaPoista