perjantai 3. syyskuuta 2010

Vapaus

Herätyskellon soidessa käänsin kylkeä ja odotin että mies herää sen sammuttamaan. Kun mies nousi, jäin sänkyyn torkkumaan väliimme yön aikana kiilautuneen pojan viereen. Vähitellen havahduin keittiöstä kuuluvaan kahvilusikan kilinään, lopulta nousin sängystä ja avasin verhot. Sateinen ja tuulinen syyspäivä. Hetken jo ajattelin inhoten kävelyä ratikkapysäkiltä Syöpiksen ovelle - ja sitten tajusin että minun ei tarvitse sitä tehdä. Ei ole pakko mennä mihinkään.

Vapaus. Keveys.

Huomenaamulla kello soi taas minullekin aikaisin, mutta syy on mukava: lähdemme heti aamusta mökille pitkäksi viikonlopuksi.  Sitä odotellessa oloni alkaa rentoutua jo etukäteen. Vieläköhän meressä tarkenisi uida? Onkohan metsässä sieniä? Ovatko omenat kypsyneet isoisoäidin istuttamassa omenapuussa? Ne ovat liian happamia syötäväksi sellaisenaan, mutta niistä tulee maailman parasta hilloa.

Tulemme takaisin vasta keskiviikon tuurimoottorilla. Siihen saakka näkemiin siis.

11 kommenttia:

  1. Uusi elämä, uusi alku. Aistit aivan kirkkaina ja avoinna. Onnea, Kitsune!

    T. Karhutar

    VastaaPoista
  2. Kirjoituksestasi suorastaan huokuu onni ja helpotus siitä että hoitorumba on ohi. Mahtavaa, että pääsette vielä mökille rentoutumaan ja keräämään voimia. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Säästä viis, vapaudesta nauttien kohti saarta. Nauttikaatte!

    VastaaPoista
  4. Ei väliä sateesta ja tuulestakaan ! Hyvää pitkää viikonloppua !

    VastaaPoista
  5. Nautinnollista minilomaa teille!

    VastaaPoista
  6. ... ja saunasta voi uidakin! Nauti! Nauttikaa!

    VastaaPoista
  7. Hauskaa viikonloppua! Nauti vapaudesta!

    VastaaPoista
  8. Aurinkoista mökkiviikonloppua toivotan minäkin!

    VastaaPoista
  9. ONNEA - onnea - ONNEA !!!! Aivan mahtavaa ! Loma mökillä tuon hoitorumban jälkeen rakkaiden seurassa ; ) Ihanaa ! Ainakin Turussa on auringon paistetta ja ihanan syksyinen sää - vähän tummia pilviä, mutta niistä viis. Kitsune - vapaus ja keveys; pitkän hoitorumban jälkeen varmasti rentouttavaa ja helpottavaa.
    pirtsikka

    VastaaPoista
  10. Kiitos kaikille toivotuksista näin jälkeenpäin, viikonloppu oli oikein onnistunut ja rentouttava ja säätkin meitä suosivat.

    VastaaPoista