maanantai 20. syyskuuta 2010

Terveisiä helteestä

Täällä sitä ollaan, onnellisesti perillä. Matka sujui hyvin ja verraten nopeasti, vaihtokentälläkään ei tarvinnut odotella vaan sain juosta suoraan check in -jonoon - onneksi lähtöportti ei ollut kaukana. Eilen saapuessani tunnelmani olivat hieman haikeita, kun muistui mieleen edellinen vierailuni täällä jokseenkin tasan vuosi sitten. Silloin en vielä tiennyt mitään elimistössäni jylläävästä syövänpirulaisesta, vaan tunsin olevani elämäni kunnossa.

Tänään olen suhannut taksilla ympäri kaupunkia hoitamassa hankintoja - kotoa unohtui ottaa mukaan kaikenlaista pientä. Siinä sivussa tunnelma koheni ja seikkailumielikin alkoi pikkuhiljaa taas löytyä muistellessa mieleen arabiankielen sanoja. Pieni kävely tuolla rapiat kolmenkymmenen asteen helteessä kuitenkin todisti miten huonossa kunnossa vielä olen hoitojen jäljiltä. Minusta ei todellakaan olisi tällä hetkellä minkäänlaiseen kenttätyöhön. Ehkä onni onnettomuudessa että se suunnitelma tällä kertaa kariutui.

PS. Osuvasti miltei vastapäätä majapaikkaani on King Hussein Cancer Center.

9 kommenttia:

 1. Oho - sä olet perillä jo! Oikein antoisaa reissua!

  VastaaPoista
 2. Mukavaa reissuilua siellä helteessä.
  Aika mainio majapaikan sijainti. :)

  VastaaPoista
 3. Tee, lentokoneella pääsee niin nopsaan. Joskus jopa tuntuu että liiankin nopsaan - pää ei pysy mukana kun taivalta taittuu tuhansia kilometrejä muutamassa tunnissa.

  Anitta, eikös olekin? Jos jotain syöpäläiseen liittyvää ongelmaa sattuisi tulemaan (ei sillä että se olisi odotettavissa saati toivottavissa), on apu lähellä. ;)

  VastaaPoista
 4. Nautihan lämmöstä, täällä vaan sataa lähes joka päivä.

  VastaaPoista
 5. Noin sitä pitää! Työn syrjässä kiinni jo. Antoisaa reissua!

  VastaaPoista
 6. KIITOS helteisistä terveisistä ! NAUTI, NAUTI, NAUTI !!!!
  pirtsikka

  VastaaPoista
 7. Nautihan helteistä!!! Täällä niitä ei ole, on vain kohtuullisen kaunis syyspäivä :D

  VastaaPoista
 8. Vautsi, nautihan auringosta ja lämmöstä (tampereella sataa). Onnistunutta reissua !

  Kumma miten tuo cancer-sana tarttuu silmiin nykyään joka puolella - ennen et ehkä olisi kiinnittänyt koko rakennukseen mitään huomiota !

  VastaaPoista
 9. Hei kaikki, nauttikaa te viileydestä minunkin puolestani. En tosiaan pysty näistä lämpötiloista oikein nauttimaan kun kuumaa aaltoa pukkaa koko ajan.

  Onneksi minulla on ikkunat toiseen suuntaan kuin tuonne sairaalalle niin ei tule tuijoteltua sitä koko ajan.

  VastaaPoista