keskiviikko 24. elokuuta 2011

Yksivuotiskontrollit

Nyt ne on sitten käyty, mammografia, verikokeet ja TT.

TT:ssä kävin Lasten- ja nuorten sairaalassa, jonne ei ole onneksi ollut koskaan aikaisemmin mitään asiaa - toivotaan että ei tule sellaista jatkossakaan. Varjoainekanyylille saatiin taas etsiä suonta, ne ovat oppineet menemään piiloon neuloilta. Kahta ensimmäistä kanyylia, kahden eri hoitajan laittamina, ei saatu vetämään, mutta sitten tuli paikalle lääkäri joka hoitajien vakuutusten mukaan "aina onnistuu ensimmäisellä yrittämällä". Ja onnistuihan hän, ja kuvat saatiin otettua. Itselleni meinasi tulla itku siinä makoillessani pisteltävänä ja katsellessani huoneen kattoon kiinnitettyjä satumaisia kuvia ja ajattelin sairaalan pieniä potilaita. Onneksi poikamme on terve.

Viikon päästä menen sitten lääkäriin kuulemaan miltä kuvat näyttivät. Toivottavasti hyvältä.

12 kommenttia:

  1. Hyviä vastauksia ja rohkeutta odotteluun!:)

    VastaaPoista
  2. Oi, olipas käynti. Mutta tsempit täältä!! Ja mukanaeläen.

    VastaaPoista
  3. Tsemppiä tosiaan.

    Haa, sama tutkimus sinullakin edessä. Itse koin sen epämiellyttäväksi ainoastaan teippi"allergian" vuoksi. Iho siis kutisi kauttaaltaan ja on edelleen, viikon jälkeenkin punainen ja rupinen (ei saisi raapia, mutta..) Olisin itse halunnut tietää ennakkoon, että olen joko koko vuorokauden ilman rintaliivejä tai sitten niillä samoilla liiveillä. Kannattaa siis valita semmoiset liivit joilla on hyvä olla (tai olla ilman, mutta siihen en itse pysty, jos pitäisi normaalia elämää elää..)

    VastaaPoista
  4. Tsemppiä täältäkin ja hyviä kuvia!

    VastaaPoista
  5. Odottelu on aina pahinta! Itse sain tänään vihdoinkin ajan leikkaukseen, ja nyt jännitää aivan sikana!!! Toivottavasti saat hyvät kuvat =)

    VastaaPoista
  6. Hyviä kuvia ! Tsemiä !
    pirtsikka

    VastaaPoista
  7. Kiitos tsempeistä!

    Prognoosi, pitääkin tulla tarkemmin kyselemään siitä Holterista... Mulle kun tuo ilman liivejä olo ei ole oikein vaihtoehto, kiitos vinkistä, valitsen sitten mahdollisimman mukavat.

    VastaaPoista
  8. Täällä peukut kauniille kuville!

    VastaaPoista
  9. Hei Kitsune!

    Hyviä kuvia toivotan täältä minäkin! Minä vietin tyttäreni kanssa 4 vuotta Lastenklinikalla ja komppaan sinua täysin, etten sinne halua. Omaa sairastamista pahempi asia on oman lapsen sairastaminen...

    Pidän peukkuja pystyssä sinulle!

    Hope

    VastaaPoista
  10. Holterissa tuli kolme lätkää tuohon ihan ylös rintakehälle/kaulalle ja yksi hieman alemmas. Sitten yksi molempiin kylkiin. Ei muita. Päiväkirjaa pitää täyttää puuhistaan ja elämää normaalia elämää. Suosittelen siis myös hieman pienempikaula-aukkoista paitaa, jos ei halua ihmisten ilmoilla liikkua lätkät näkyvissä.. Itsellä ainakin ihan perus t-paita peitti riittävästi, mutta hieman "naisellisempi" paita ei.

    VastaaPoista
  11. Hyviä kuvia!

    (Yksivuotistarkastus on näemmä kalenteriaikaan sidottuna häilyväinen juttu. Sinun syöpätarinasi alkoi jo vuoden 2009 puolella, omani kesällä 2010. Silti minunkin tiistaista mammografiaani kutsuttiin yksivuotistarkastukseksi!)

    VastaaPoista
  12. *Peukkuja kauniille kuville*

    Se Lasten- ja nuorten sairaalassa käynti kyllä herkisti.

    VastaaPoista